NBA: "Postave" za kucanja i trojke

NBA liga saopštila je imena igrača koji će se boriti u takmičenjima u zakucavanjima i šutiranju trojki na Ol-star vikendu u Njujorku od 13-15. februara.

Izvor: AK

Sreda, 28.01.2015.

10:35

Default images
foto: Beta/AP

U takmičenju u zakucavanju boriće se Mejson Plamli (Bruklin), Viktor Oladipo (Orlando), Zek LaVin (Minesota) i Janis Andetokumbo (Milvoki).

U šuterskom obračunu gledaćemo tešku artiljeriju Golden Stejt Voriorsa Stefona Karija i Kleja Tompsona, potom Džej Džej Redika (L.A. Klipers), Veslija Metjuza (Portland) i trenutno prvog trojkaša lige Kajla Korvera (Atlanta).

Prošle sezone takmičenje u zakucavanju je doživelo transformaciju, bio je to obračun po trojice igrača iz svake od konferencija, a slavio je Istok sa Polom Džordžom, Terensom Rosom i Džonom Volom, koji je proglašen za najboljeg pojedinca.

U takmičenju u šutiranju trojki slavio je Marko Belineli iz San Antonio Sparsa.

Liga je prethodno saopštila ko će biti starteri u duelu dve konferencije, a najviše glasova navijača dobio je Stef Kari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: