Konjički klub Radanovac i Kamp Rizničar na Paliću

Kako zamišljate svoj idealan školski raspust? Ako ste školarci. A ako ste njihovi roditelji, kako vi zamišljate njihov idealan školski raspust?

 

Po pravilu, mišljenja školaraca i njihovih roditelja se razmimoilaze ali, „pravila“ po nekada ne važe a upravo je to slučaj u letnjem kampu „Rizničar“ pri konjičkom klubu „Radanovac“ na Paliću.Letnji kamp Rizničar

Letnji raspust služi za odmore, razonodu, igru, druženje… nikako za učenje osim ako, ne daj Bože, ne morate na popravni. Razmišljanje je jednog školarca. Roditelji bi, pak, voleli da njihova deca i taj period iskoriste kako bi od sebe napravili bolje ljude. Najzad, postoji mesto na kom će se „naći“ i jedni i drugi. I deca i roditelji.

Kamp Rizničar je takvo mesto: Druženje sa vršnjacima iz raznih krajeva zemlje, časovi jahanja, engleskog, glume… kupanje u bazenu, umetničke radionice, bavljenje sportom (fudbal, odbojka, košarka, plivanje), izleti u prirodu i na Palić…

Boravkom u kampu deca razvijaju znanje engleskog jezika, samopouzdanje i samostalnost, umeće komunikacije, toleranciju i drugarstvo, ljubav prema prirodi i životinjama, fizičke veštine i osećaj za timski rad.

Ljubav prema konjima i fijakerima je deo etnologije i kulture življenja severnih krajeva naše zemlje koja će biti prenesena i na polaznike letnjeg kampa.

Beogradski tureperator EducoTeam, specijalizovan za ovu vrstu turizma i ove godine organizuje polaske kao i brigu o korisnicima svojih usluga.

Takođe, u Radanovcu, u porodici Bolić, koja je osnivač konjičkog kluba i organizator kampa brinu o deci sa pažnjom dobrog domaćina zadovoljavajući sve nacionalne i svetske standarde.

Buđenje uz crvkut ptica, doručak u prirodi, jahanje, briga o konjima, druženje sa vršnjacima i niz drugih elemenata koji čine ovaj kamp učiniće svaki letnji raspust nezaboravnim.

Stoga i ne čudi što se, kažu u Radanovcu, sve više dece vraća ovamo svake godine i što je sve manje mesta za nove polaznike.

EducoTeam
Bulevar kralja Aleksandra 136/1, I sprat, 11 000 Beograd

Tel: +381 (0) 11 3862 697
office@educoteam.rs
www.educoteam.rs