3
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN U SUBOTU SA IGOKEOM: Karte u prodaji od petka

Objavljeno: 22.01.15 u 23:14

Karte za utakmicu između Partizana i Igokee biće puštene u prodaju sutra, a prodavaće se i na dan utakmice u subotu.

U petak, 23. januara, karte će se prodavati u prostorijama KK Partizan na stadionu Partizana u Humskoj ulici u periodu od 10 do 16 časova. Na dan utakmicu, u subotu, navijači Partizana karte će moći da kupe na blagajni Hale Pionir od 18 časova, pa do početka meča koji je zakazan za 21 sat. Važno je napomenuti da će jedna osoba moći da kupi maksimalno četiri karte, stoji na zvaničnom sajtu KK Partizan.

Partizan je u seriji od pet vezanih trijumfa i trenutno zauzima čvrstu četvrtu poziciju na tabeli ABA lige, dok je Igokea pretposlednja sa samo pet pobeda iz trinaest odigranih utakmica.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Alo bre druga liga jel ti umes nesto drugo da napises ili samo ides copy paste na sve komentare? Ajd daj malo pismenosti…Cisto radi reda…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ček je l igra partizan-igokea protiv Igokea-partizana ili Igokea-partizan protiv partizan-igokea? ? ? …….ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter