Naslovna » Izlasci » Pozorište » Vikend u Malom pozorištu „Duško Radović“: 1+1=3
Malo pozorište "Duško Radović" - Tri praseta
Malo pozorište "Duško Radović" - Tri praseta

Vikend u Malom pozorištu „Duško Radović“: 1+1=3

Malo pozorište „Duško Radović“ ovog vikenda pripremilo je specijalno iznenađenje za posetioce 1+1=3, tj. na dve kupljene karte dobijate treću gratis.

Posle dve godine pozorište se u januaru vratilo na staru adresu – u Aberdarevu 1 na Tašmajdanu. Zgrada pozorišta potpuno je renovirana i ovo je prilika da se uverite u velelepnost zdanja namenjenog dečjoj pozorišnoj umetnosti i kulturi uopšte.

Na repertoaru ovog vikenda mališane i roditelje očekuju dve predstave. „Tri praseta„, najnovija produkcija pozorišta koja je izazvala oduševljenje gledalaca, biće odigrana u subotu, 24. januara od 17.00. „Lutkarski komad od tvrde građe“ kako stoji u podnaslovu teksta Igora Bojovića na šaljiv i poučan način obrađuje čuvenu bajku o tri praseta, ali se bavi i temom napuštenih kućnih ljubimaca.

Lutkarska predstava „Ko je Loret?„, na repertoaru je narednog dana, 25. janura od 12.00. Ova predstava, rađena po motivima slikovnice francuske spisateljice Florans Kadije, humana je i topla priča o devojčici koja iako je drugačija, uspeva da se uklopi u svoju okolinu i doživi vesele trenutke u svom odrastanju.

Sve informacije i rezervacije možete dobiti na sajtu pozorišta. http://www.malopozoriste.co.rs/.

Dobro došli u Malo pozorište jer, kako reče Duško Radović „na mladima svet ostaje, čim stariji donesu takvu odluku“. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.