Petak, 06.11.2009.

22:31

Bajer ubedljiv na premijeri kola

U prvom meču 12. kola Bundeslige lider Bajer je u Leverkuzenu ubedljivo pobedio Ajntraht iz Frankfurta sa 4:0 (3:0).

Izvor: B92

Default images

’Farmaceutima’ je bilo dovoljno prvih deset minuta da reše meč, jer su veoma lošu igru gostuju iskoristili prvi strelac lige Kisling, Reinarc i Krus. Konačan rezultat utakmice, u kojoj je Bajer pokazao mnogo, a Ajntrah ništa, postavio Bender pet minuta pre kraja posle nove greške gostujuće odbrane.

Bajer je prvi na tabeli sa 26 bodova i neporažen je posle 12 odigranih utakmica, dok je Ajntraht ostao na 16 sa po četiri pobede, poraza i nerešene utakmice.

U subotu i nedelju igraju se i ostale utakmice ovog kola, a sastaju se:

Subota:
Menhengladbah – Štutgart
Majnc – Nirnberg
Bajern Minhen – Šalke 04
Hofenhajm – Volfzburg
Bohum – Frajburg


Nedelja:
Hanover – Hamburg
Herta – Keln
Verder – Borusija D.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: