Subota, 10.01.2015.

21:59

Zlatni grb Brusa Gašiću

Ministaru odbrane Bratislavu Gašiću je uručen Zlatni grb Brusa, najviše priznanje te opštine, koje mu je dodeljeno povodom 100. godišnjice Cerske bitke.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Ministarstvo odbrane

Gašić je prilikom današnje posete Brusu obišao fabriku "RIZ pelet" u selu Lepenac, gde je sa vlasnicima i lokalnim rukovodstvom razgovarao o značaju te fabrike i planiranim investicijama čija realizacija je najavljena za predstojeći period.

Ministar je zahvalio vlasnicima što su odlučili da svoj kapital ulože u ovo područje i što je u fabrici zaposlenje pronašlo 25 radnika.

Na sastanku sa opštinskim rukovodstvom, ministar odbrane je upoznat sa svim bitnim detaljima za funkcionisanje opštine Brus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

18 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: