Читај ми!

Nastavak rada na Zoinom zakonu

U Ministarstvu zdravlja sutra će biti nastavljen rad na Zoinom zakonu sa pravnicima tog ministarstva, rekao je poslanik Dušan Milisavljević.

Pozvani smo da u Ministarstvu zdravlja razgovaramo i dogovorimo modalitete Zoinog zakona, kaže poslanik Dušan Milisavljević.

Rekao je da će u razgovorima učestvovati i Zoina majka Bojana Mirosavljević koja se zalaže za zakon kako bi druga deca imala svoju šansu koju Zoa nije imala, prenosi Tanjug.

"Imamo obećanje ministra Lončara da će Zoin zakon biti donet na prvoj narednoj sednici Narodne skupštine koja bi bila zakazana, prema informacijama koje imam iz Narodne skupštine, 15. januara", naveo je Milisavljević.

Milisavljević, koji je više puta ubeđivao poslanike da usvoje Zoin zakon, kaže da bi voleo da se to desi i da jedna od tačaka dnevnog reda vanredne sednice 15. januara bude Zoin zakon.

On je napomenuo da će se u Ministarstvu zdravlja sa pravnicima razgovarati o rešenjima i kako da Zoin zakon u Narodnoj skupštini bude usvojen jednoglasno.

Zoinim zakonom bilo bi predviđeno pravo dece kojoj u određenom roku dijagnoza ne može biti utvrđena u zemlji, da to bude učinjeno u nekoj od laboratorija u inostranstvu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво