Džerard ipak i sledeće sezone u Liverpulu?!

Pošto je skoro sigurno da će dosadašnji kapiten "crvenih" potpisati za neki klub iz MLS, a na osnovu prethodnih iskustava u Engleskoj pretpostavljaju da bi mogao da se vrati na "Enfild" sledeće sezone

  • 0

Mediji na Ostrvu su i drugi dan zaredom okupirani pričom o odlasku Stivena Džerarda iz Liverpula, ali sada su se okrenuli mogućnosti da li ipak kapiten "crvenih" može i sledeće godine da igra na "Enfild Roudu"?

Vođeni prethodnim iskustvima kada su u pitanju fudbaleri koji su iz Premijer lige odlazili u MLS, što je najverovatnije slučaj sa Džerardom, pretpostavlja se da bi on mogao i naredne godine da zaigra za "redse".

DEFINITIVNO ODLAZI! Džerard otkrio zašto ide iz Liverpula!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Baš kao što su Tijeri Anri, Dejvid Bekam i Frenk Lampard dok nije potpisao za Mančester Siti radili. Oni su po okončanju sezone u SAD, a to je negde u oktobru uglavnom, igrali u evropskim klubovima sve do aprila kada počinje nova.

Zato i mediji u Britaniji pretpostavljaju da će čelnici Liverpula vratiti kapitena na pozajmicu od nekoliko meseci, ali j pitanje zašto ga uopšte puštaju, ako ga žele u timu i dalje.

Osam stvari koje niste znali o Stivenu Džerardu: Navijače Liverpula će jedna šokirati! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA