Fudbal

Navijači bijesni na Lamparda

Navijači bijesni na Lamparda
Navijači bijesni na Lamparda

Navijači Njujork Sitija, člana MLS-a, bijesni su na iskusnog vezistu Frenka Lamparda, koji je odlučio da ostane na pozajmici u Mančester Sitiju do kraja sezone.

Lampard (36) je ljetos potpisao za Njujork Siti, pošto Uprava Čelsija nije željela da mu ponudi novi ugovor, ali je odmah otišao na šestomjesečnu pozajmicu u Siti. Uprave Mančester Sitija i Njujork Sitija, koji imaju iste vlasnike, dogovorile su se da bivši engleski reprezentativac ostane u engleskom klubu do kraja sezone u Premijer ligi. On će tako propustiti prva tri mjeseca takmičenja u MLS ligi.

Navijači Njujork Sitija javno su osudili odluku Lamparda da ostane u Sitiju, iako su čelnici njihovog kluba to podržali.

"Mnogi navijači su odlučili da podrže klub, kupili su sezonske ulaznice i klupska obilježja, pod utiskom da će Frenk Lampard igrati za Njujork Siti, a ne za Mančester Siti", navedeno je u pismu navijača američkog kluba, gdje je, zatim, dodato:

"Mnogi od tih navijača su s pravom bijesni zbog Lamparda i podržavamo svaki vid protesta koji izražava nezadovoljstvo zbog njegove odluke. Odbacujemo sugestije da je Njujork Siti na svaki način podređen Mančester Sitiju, bez ozbira na njihov izvor i razočarani smo što vlasnici odaju takav utisak".

Lampard je ove sezone odigrao 17 utakmica u svim takmičenjima za aktuelnog prvaka Engleske i postigao šest pogodaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije