Naprednjaci proglasili ubedljivu pobedu u Mionici

Po preliminarnim rezultatima u Mionici, sa 24 od 38 glasačkih mesta, naprednjaci imaju osvojenih 61 odsto glasova birača i već sada mogu da proglase ubedljivu pobedu, izjavio je funkcioner SNS-a Vladimir Ðukanović

  • 19

Na lokalnim izborima u Mionici ubedljivo je pobedila Srpska napredna stranka sa osvojenih više od 60 odsto glasova građana, izjavio je večeras funkcioner SNS Vladimir Ðukanović.

On je novinarima ispred sedišta stranke u Mionici rekao da po preliminarnim rezultatima, sa 24 od 38 glasačkih mesta, naprednjaci imaju osvojenih 61 odsto glasova birača i već sada mogu da proglase ubedljivu pobedu.

U Mionici glasanje na vanrednim lokalnim izborima večeras je završeno u 20 sati, izjavio je Tanjugu predsednik Opštinske izborne komisije Miloje Stanković i dodao da zbog lošeg vremena još nije poznato kada će kompletan izborni materijal stići u Opštinsku izbornu komisiju.

STEFANOVIĆ O INCIDENTU U MIONICI: Napadnuti aktivisti SPS-a, SNS-a i DS-a!

Današnji tok glasanja na lokalnim izborima protekao je bez problema na biračkim mestima, ali su ga istovremeno obeležili incidenti za koje su se međusobno optuživali pristalice SNS-a i DS-a.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moske

    28. decembar 2014 | 22:36

    Ubedljiva pobeda SNS-a je jos jedan dokaz u nizu da narod podrzava ovu vlast i veruje u bolje sutra sa Vucicem na celu.

  • Miro Đokić

    29. decembar 2014 | 10:40

    Kakvu imamo opoziciju , ovi će vladati sledećih sto godina.

  • Ilija

    28. decembar 2014 | 23:14

    Cestitke gradjanima Mionice i Lucana. Srecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA