Krenuo na glasanje i preminuo

Stariji čovek hrvatske nacionalnosti preminuo je na putu ka biračkom mestu u nedelju, na dan održavanja predsedničkih izbora u Hrvatskoj. 

Stariji čovek hrvatske nacionalnosti preminuo je na putu ka biračkom mestu u nedelju, na dan održavanja predsedničkih izbora u Hrvatskoj.

Kako prenosi portal večernji.hr, stanovniku mesta Krapina pozlilo je svega stotinak metara od biračkog mesta u jednoj osnovnoj školi.

Na teren je izašla i ekipa Hitne pomoći, ali je čovek ubrzo preminuo. Nezvanično, I.H. je bio srčani bolesnik i donedavno je bio u bolnici.

Na predsedničke izbore u Hrvatskoj do 16.30 izašlo je 36,36 odsto birača, što je oko 1,2 miliona građana, objavila je Državna izborna komisija.

U Hrvatskoj su otvorena birališta na kojima će građani odlučivati o budućem predsedniku države između četiri kandidata, od kojih je favorit aktuelni predsednik.

  • Građanin

    28.12.2014 19:09
    ...
    Kardiovaskularcima nije preporučljivo da glasaju, međutim radi opšteg zdravlja nije preporučljivo ni najzdravijim članovima društva da se na ovaj način rekreiraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.