Milan želi Aleksandra Mitrovića?

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović navodno je želja italijanskog giganta Milana, prenose mediji sa Apenina.

Izvor: AK

Petak, 26.12.2014.

13:52

Default images

Mitrović ima tek 20 godina, igra drugu sezonu u Anderlehtu za koji je dao 11 golova, od čega dva u Ligi šampiona, Arsenalu i Borusiji Dortmund.

Poslednjih nedelja se spekuliše da ga želi Njukasl, a čelnici Anderlehta su proteklog leta istakli da neće pustiti Mitrovića za manje od 15 miliona evra. Milan bi ga navodno pozajmio do leta, pa onda otkupio od belgijskog šampiona.

Milan je već godinama u tranziciji, bori se za izlazak u Evropu, ali trener Filipo Inzagi ima problema sa napadačima. Fernando Tores je bio promašaj, pa je prosleđen Atletiko Madridu.

Umesto njega će stići Alesio Čerči, a ostale alternative koje Inzagi ima su Stefan El Šaravi i Đampaolo Pacini, u koje nema mnogo poverenja.

Italijani pišu da bi mogao da dovede Mitrovića, kako bi omogućio pravu metu u napadu odličnim veznim igračima Keisukeu Hondi, Bonaventuri i Žeremiju Menezu.

Mitrović je prošlog leta stigao u Anderleht iz Partizana za belgijski rekord od 5 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: