Danas sunčano, do 13 stepeni

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.12.2014.

00:40

Default images

Tokom jutra mestimično slab mraz i magla. Posle podne na severu, tokom noći i u ostalim krajevima, naoblačenje sa kišom u severnim i zapadnim, a ponegde i u centralnim krajevima, u planinama sa snegom.

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od minus četiri do četiri, najviša od sedam do 13 stepeni.

Na širem području Beograda danas će biti slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Tokom noći naoblačenje, povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura oko četiri, najviša oko 13 stepeni.

U Srbiji u petak oblačno i hladno, mestimično sa susnežicom i snegom uz formiranje snežnog pokrivača i u nižim predelima. U subotu hladno, mestimično sa snegom, uglavnom u centralnim, južnim i istočnim krajevima.

U nedelju suvo i malo toplije. U ponedeljak oblačno, uglavnom sa kišom, na planinama sa snegom. Od utorka, uz pad temperature, sneg se očekuje i u nižim predelima.

U Beogradu se narednih dana očekuje slično vreme.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 25. decembar 2014. godine

Pogoršanje biometeorološke situacije nepovoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja, glavobolje i bolova u mišićima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: