Hapšenje zbog korupcije u vojsci

Vojnobezbednosna agencija je danas uhapsila profesionalnog pripadnika Ministarstva odbrane zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela iz oblasti korupcije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2014.

15:50

Default images

"Realizujući zadatke iz svoje nadležnosti u sklopu sveobuhvatne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije u Srbiji, VBA je u saradnji sa Vojnom policijom i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu lišila slobode profesionalnog pripadnika Ministarstva odbrane", saopštilo je ministarstvo.

On je osumnjičen "za izvršenje više koruptivnih krivičnih dela i zloupotrebe službenog položaja u vezi sa rešavanjem statusnih pitanja u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije".

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti predat Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navelo je Ministarstvo odbrane na svom sjatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: