Ukrao kamiondžiji stvari i pokušao da pobegne biciklom

Novosadska policija uhapsila je Novosađanina (35), zbog sumnje da je, neposredno pre hapšenja, iz kamiona jednog niškog preduzeća ukrao vozačevu torbicu sa ličnim dokumentima i novcem.
Novosadska policija uhapsila je Novosađanina (35), zbog sumnje da je, neposredno pre hapšenja, iz kamiona jednog niškog preduzeća ukrao vozačevu torbicu sa ličnim dokumentima i novcem.

Odmah po dojavi, policija je stigla na lice mesta i u Majevičkoj ulici uhvatila osumnjičenog koji je biciklom pokušao da pobegne, a zatim ga dovela u Policijsku ispostavu.

Protiv njega je podneta krivična prijava.

  • mare

    09.12.2014 12:41
    lopov
    vidi marko i ja sam za ta zatvorena vrata, ali zakon ih stiti. Uhvatimo lopova u komsiluku krade, i kad je policija dosla a on u dzepu srafciger i brdo vizit karti advokata, znaci vec spremno kad ga uhvate da zove advokata... Nista dok se zakon ne promeni
  • MARKO

    09.12.2014 09:50
    Lekcija
    Nisam za nasilje, ali za kradje policija mora iza zatvorenih vrata da im odrzi predavanje po ledjima, rukama, nogama, bubrezima... Pa onda direktno na sud kada su uhvaceni sa ukradenim stvarima jer dokaz postoji. A za povratnike kazne odnah puta 5 u odnosu na prvo krivicno delo !
  • pola viagre

    08.12.2014 17:21
    Kakvi su ovi biciklisti banditi!Cccccccc!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.