Nova vest
Fudbal

Subota, 29.11.2014.

22:11

Murinjo: Odlično su se branili

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pohvalio je ekipu Sanderlenda na čvrstoj odbrani posle remija bez golova u meču 13. kola Premijer lige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Bio je težak meč, oni su se cele nedelje pripremali za njega i imali su jasnu strategiju. Mnogi vole da kritikuju defanzivne timove, ja to ne radim – da bi mogao da budeš defanzivni tim, moraš to izuzetno dobro da radiš“, rekao je Murinjo.

“Pokušavali smo da pomeramo loptu i da stvorimo prostor, ali oni su se branili veoma dobro – sa devetoricom iza lopte, sa krilima koji su igrali na mestu bekova. Svaka im čast što nisu primili gol“, dodao je portugalski stručnjak.

Murinjo kaže da nema šta da zameri svojim fudbalerima.

“Nismo zadovoljni bodom, ali moramo da budem zreli i da priznamo da je u ovoj ligi svaki meč težak. Nemam ništa negativno da kažem o svojim igračima jer su probali sve. Mislim da je rezultat fer“.

Već u sredu Čelsi čeka meč sa Totenhemom.

“Na vrhu smo tabele, čeka nas meč u sredu i nema vremena za žaljenje i kajanje. Idemo dalje“, zaključio je Murinjo.

Čelsi sada posle 13 kola ima deset pobeda i tri remija, što je 33 boda, sedam više od drugoplasiranog Sautemptona, koji u nedelju igra sa Mančester Sitijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu