MARJANOVIĆ DOMINATOR: Zvezdin džin najbolji košarkaš u Evropi! (VIDEO)

Visoki centar Crvene zvezde Boban Marjanović (222cm) najkorisniji je igrač Evrolige, najbolji skakač i trenutno sedmi strelac takmičenja

  • 24

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović (222 cm) igra ove sezone u životnoj formi.

Marjanović je dominantna ličnost na prethodnih šest kola Evrolige, a sudeći po igri iz meča sa Neptunasom u 7. kolu ostaće lider do kraja prvog dela, jer imaju još tri utakmice. Centar crveno-belih je sa 36 indeksnih poena MVP poslednje runde Evrolige, ali je i u ukupnom skoru izuzetno dominantan.

Zvezdin džin je ubedljivo najkorisniji igrač (MVP) dosadašnjeg toka Evrolige sa 25,6 indeksnih poena, ispred Miloša Teodosića sa 20,6 i Tejlora Ročestija iz Nižnjeg - 19,3.

Marjanović je i ubedljivo najbolji skakač Evrolige sa 10 skokova po meču, što sa poenima 17,2 po meču (sedmi najbolji streac), daje dabl dabl učinak u proseku (17,2 poena i 10,1 skok)

Zvezdin džin je dominantan i u šutu za dva poena gde ima procenat od 68 posto što je odlično.

Nema sumnje da će Marjanović, ako ovako nastavi biti sigurno do kraja prva figura Evrolige, što govori da se srpska košarka ponovo vraća na vrh Evrope.

Pogledajte akciju Vilijams - Marjanović iz auta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Werp690

    29. novembar 2014 | 00:12

    Mnogo bi voleo da Marijanovica i Vilijamsa i sledece sezone gledam u dresu Crvene Zvezde...Marjanovic potpuno sazreo kao igrac i posto mu sada istice ugovor vreme je da zgrne neku ozbiljnu lovu,a tesko da ce Zvezda moci da parira ponudama Evripskih velikana.Marcus mozda i ostane posto zaista ima kvalietnih plejeva u Evropi,mada i on je dosao na garantovane minute i da bi se kao prvi plej dokazao u timu koji igra EL,imao je povredu,problem sa kilazom,nedisciplinom..Sada je svima dokazao kakav je igra i mislim da cemo i njega jako tesko zadrzati sem ako se "gazda" ne otvori za Evropsku cifru po pitanju oba igraca.

  • Velimir CZ

    29. novembar 2014 | 00:08

    Bobi je mvp sedmog kola...Bobinator...Bobinira evropom...

  • Mutinjo

    29. novembar 2014 | 01:58

    Ako ovaj čovek nije za reprezentaciju, onda ne znam ko je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA