Nađeno telo žene na Zelenom vencu!

Žena starosti između 75 i 80 godina umrla je najverovatnije prirodnom naprasnom smrću. Reanimacija je rađena više od 40 minuta, a u 8.37 sati konstatovana je smrt. Hladno je vreme, a ona je verovatno bila hronični bolesnik, kazala je doktorka Nada Macura

  • 0

Lekari hitne pomoći više od 40 minuta su se borili za život starice koja je na kraju, nažalost, preminula u Sremskoj ulici ispred broja 2.

- Žena starosti između 75 i 80 godina umrla je najverovatnije prirodnom naprasnom smrću. Reanimacija je rađena više od 40 minuta, a u 8.37 sati konstatovana je smrt. Hladno je vreme, a ona je verovatno bila hronični bolesnik - kazala je za "Blic" doktorka Nada Macura.

Tokom noći nije zabeležen veći broj intervencija u "Hitnoj pomoći", ali psihijatrijska bolnica "Laza Lazarević" primila je petnaest pacijenata.

Oni su primili osam pacijenata, a sedam su ambulantno zbrinuli. Psihijatrijski bolesnici reaguju sa svakom promenom vremena i na njih nepovoljno utiče visok vazdušni pritisak. Savet za njih je da redovno idu na kontrole, a ako dođe do agresije odmah pozvati hitnu pomoć - dodaje Macura.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA