CG: Protestovali ispred ambasade Turske zbog ubijenog navijača Crvene zvezde

Novosti online

26. 11. 2014. u 21:30

Više osoba, protestovalo je večeras ispred ambasade Turske u Podgorici, a povod je ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića

Više ljudi protestovalo je večeras ispred ambasade Turske u Podgorici, a povod je ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, koji je poginuo u petak u Istanbulu.

Protest je trajao oko 15-ak minuta, a okupljeni navijači iz Crne Gore, zapalili su nekoliko baklji. Na protestu se čula i pjesma "Oj Kosovo, Kosovo, zemljo moja voljena". Okupljeni su uzvikivali Ivkovićevo ime, i zapalili su sveće ispred zgrade ambasade.

Protest, koji su obezbeđivale i policijske snage, prošao je mirno bez sukoba i incidenata.

Sličan protest održan je u ponedeljak takođe ispred ambasade Turske u ulici Radosava Burića u Podgorici.

(RTCG)



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Круна

26.11.2014. 23:17

Браћа увек били увек биће! Ђукановић Издајник!

Zabjelo Republika

27.11.2014. 01:20

@ - Da ne bi bilo zabune ( tj. da neko ne pomisli drugacije ), ovaj i protest od prije neki dan na istom mjestu, organizovali su navijaci lokalnog i najboljeg F.K. Zabjelo ! Svi su navijaci Partizana i Zvijezde i svi su Srbi ! Neka je pokoj dusi bratu Marku !

zapadniSrbijanac

28.11.2014. 10:16

Zasto ova vest nije vidljivija. Kada je Milo lupio da je Gavrilo princip terorista, tu ste vest drzali ceo dan na naslovnoj? A kad se Srbi iz Crne Gore jave, onda jedva da ste propratili. Sramota.

Arsenije Dangubić

28.11.2014. 14:29

Crnogorci su oduvijek bili najveći Srbi - samo kad počnu da Srbuju, a sada je došlo vrijeme da se pokaže taj istiniti identitet Crnogoraca koji je oduvijek bio Srpski i to baš u svemu - i u jeziku, i u pismu, i u Crkvi Srpskoj, i u nazivu naroda što potvrđuju u svojim spisima najčuvenije ličnosti iz crnogorske istorije kao što su Njegoš i Kralj Nikola, a ovakvih nesoja i izroda kao što su Milo,Krivomozgić i Kilibarda svi se odriču - Bog neka im sudi za veleizdaju sopstvenog naroda !!!