Simpo i zvanično dobio novi Nadzorni odbor

Lokalne vesti - Sreda 26.11.2014 - 08:12

Iako se nalazi pod opterećenjem sudskog procesa, novi Nadzorni odbor (NO) Simpa iz Vranja zvanično je upisan u protokol Agencije za privredne registre.

Ko je prava vlast u Simpu? Ko je prava vlast u Simpu?

Praktično, to znači da je novi NO preuzeo Simpo, i da će raditi dok se drugačije ne odredi, sudskim ili nekim drugim putem.

Generalni direktor "Simpa" Slađan Disić za "Novosti" objašnjava da je novi NO funkcionisati do konačne odluke suda, te da ovo ne bi trebalo da uspori proces oporavka firme.

Na čelo NO Skupština akcionara izabrala je Bojana Dimitrijevića, nekadašnjeg ministra u vladi Vojislava Koštunice.

Pored njega, članovi su nekadašnji ministar Tomica Milenković, Boban Petrović, direktor Vlasinskih elektrana, Goran Nikolić, direktor Distribucije i Radoljub Vidić, predsednik opštine Kuršumlija.

Svi članovi NO kadrovi su SNS-a.

Protiv ove odluke Grad Vranje uložio je žalbu Privrednom sudu. Na prvom ročištu 24. decembra Simpo nije dostavio zapisnik sa Skupštine akcionara, pa je suđenje odloženo za 2. decembar.

Zanimljivo, kao zakonski zastupnik Simpa na APR-u naveden je Slađan Disić, dok je Dragan Tomić „samo“, kako se to zvanično kaže, „ostali zastupnik“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: