Istraživač NLO tvrdi: Našao sam originalnu sliku vanzemaljca iz Rozvela

Novosti online

23. 11. 2014. u 18:55

Istraživač NLO-a tvrdi da je došao u posed autentične fotografije vanzemaljskog bića, navodno nastale nakon obdukcije u nekad tajnoj bazi poznatoj pod nazivom 'Područje 51'

Istraživač NLO-a tvrdi da je došao u posed autentične fotografije vanzemaljskog bića, navodno nastale nakon obdukcije u nekad tajnoj bazi poznatoj pod nazivom 'Područje 51'.

Tom Carey kaže da je fotografiju dobio na filmu i da su mu fotoeksperti iz Kodaka potvrdili da potiče iz 1947. godine, iste godine kada je navodno došlo do famoznog pada letećeg tanjira u okolini Rozvela u američkoj saveznoj državi Nju Meksiko, prenosi portal “jutarnji.hr”.

'Odneli smo film službenom Kodakovom hroničaru u Ročesteru u saveznoj državi Njujork, koji je obavio analizu i rekao da film definitivno potiče iz 1947. godine', navodi Carey i dodaje da mu je hroničar potvrdio da nije moguće da je reč o bilo kakvoj montaži.

'To je original iz 1947, a na njemu je vanzemaljac u ležećem položaju', dodaje Carey.

On je uveren da je kreatura sa slike visoka oko metar i 20 centimetara, a za glavu kaže da je gotovo insektoidnog oblika.

'Glava je odrubljena, obavljena je delimična obdukcija, unutrašnji organi su uklonjeni, a verujemo da je leš balsamovan, barem u trenutku kada je ova fotografija napravljena', priča Carey, koji fotografiju tek treba da pokaže javnosti.

Ipak, kako to obično biva kod ovakvih priča, pojavile su se sumnje u njegove tvrdnje. Najdžel Votson, autor knjige o NLO-ima, upozorava da obično kada netko obeća da će pokazati krunski dokaz postojanja vanzemaljaca na kraju pruži vrlo neuverljive dokaze.

'Ipak, ako su vanzemaljci zaista pronađeni u Rozvelu, to bi bio prelomni događaj i ne mogu zamisliti da bi vlasti uspele sve da zadrže u tajnosti', kaže Votson.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

baunti

26.11.2014. 17:17

One letece tacke na nebu su tako amaterski odradjen snimak. Ako pogledate malo bolje vidjecete da se oko svih tacaka u obliku pravilne elipse mijenja sjenka na filmu, ali ne tako da ukazuje na promjene u daljini, nego na samom snimku. Bu! Kada vanzemaljci odluce da zaista dodju - znacemo svi. Nece oni imati razloga da se kriju, cak stavise. Ima da nas pobrisu sve bez pitanja.

Nebojša SRBIN

08.04.2015. 17:17

"Baunti", za svetleće tačke, lepo je što se podsmevaš!? I ja sam, dok nisam lično video i snimao.