Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu, tuči prethodili incidenti sa policijom! Trener turskog tima: Oni su teroristi! (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2014. u 22:58

Dvadesetpetogogodišnji navijač beogradskog kluba Marko Ivković izboden je u navijačkoj tuči pre evroligaške utakmice crveno-belih i Galatasaraja

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) ubijen je u Istanbulu!

Oko 400 "delija" otputovalo je u Tursku na evroligaški meč beogradskog kluba protiv Galatasaraja, ali im tamo nije dozvoljeno da kupe ulaznice i uđu u dvoranu "Adbi Ikpeči".


Navijači Zvezde nisu odustajali, želeli da pokušaju da uđu u dvoranu, ali im policija nije dozvoljavala. Zbog toga su izbili i incidenti sa turskom policijom.

Nedugo posle toga je ispred dvorane došlo do tuče Zvezdinih navijača sa pristalicama Galatasaraja, a u svemu tome je nesrećnom mladiću zaboden nož u srce.

Na društvenim mrežama se ubrzo pojavila fotografija ubijenog mladića koja je slikana 2011. godine.

- Situacija je tragična, navijaču su zaboli nož u srce i preminuo je. Radimo sve što možemo da svi naši navijači bezbedno napuste Tursku. Mogu da kažem da njihova policija nije dobro uradila posao, jer nije bilo dovoljno policajaca i organizacija nije bila na zavidnom nivou. Upozoravali smo sve da je moguće da se ovo dogodi, ali sada ne vredi pričati. U stalnom kontaktu sam sa premijerom Aleksandrom Vučićem povodom ove situacije - rekao je generalni kozul Srbije u Istanbulu Zoran Marković za "Mondo".



Na Tviteru se pojavila slika, za koju tvrde da je sa mesta gde je mladić ubijen.

Trener Galatasaraja Ergin Atamana nije birao reči kada je osuo paljbu po navijačima Zvezde.

- Oko 300 terorista je došlo ovde bez ikakvih karata i napalo je naš narod. Evroliga mora da suspenduje te ljude. Imao sam priliku da vidim šta se dešavalo, imali su baklje i motke i napali su policiju. To je sramota, bio sam zabrinut za svoju bezbednost - kazao je Ataman.

Provokacije navijača Galate su bile očigledne tokom većeg dela meča, isticali su albanske zastave, a često su uzvikivali i povike "Kosovo, Kosovo".

Čelnici turskog kluba tvrde da su imali obezbeđene karte za 40 navijača Zvezde, a ne za nekoliko stotina koliko ih je došlo.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (118)

turci

21.11.2014. 23:21

turci su uvek bili srpski neprijatelji, tako je i danas. ne treba se zavaravati pričama o nekakvoj saradnji sa njima. nema tu saradnje.

NN

22.11.2014. 03:01

@turci - Zalosno, da tako izgubi život . Navijaci, dozovite se pameti jednom, sport se Uziva a ne ovako. Jadni roditelji.

Bili Majer

22.11.2014. 09:45

@turci - To jednostavno nije istina da nas mrze,znam sta obican narod turski misli o nama...pusti ti navijače,to je svet za sebe...u sukobima Delija i Grobara je poginulo ili teško povredjeno mnogo vise mladica...pa šta da kažeš na to ????

Обичан грађанин

21.11.2014. 23:29

Ништа чудно. Цариград врви од арнаута и потурица са наших простора, за којима никада ни у чему најгорем нимало није заостајала ни огромна већина Турака (напротив).

ercov

21.11.2014. 23:30

Koliko me secanje ne vara,ovo nije prvo ubistvo turskih navijaca u Istanbulu prema nekim drugim navijacima iz Evrope.Zna se dobro da je Istanbul uz Rim jedno od najopasnijih mesta za gostojuce navijace.

krsma

21.11.2014. 23:48

tako su prosli i navijaci Arsenala bilo je i mrtvih ako se ne varam a takodje su pokusali da se ku.ce u sred Istanbula,na zalost to nasoj deci nije bila dovoljna opomena a nama lekcija kako ce se provesti oni koji remete red i mir pogotovu kad su stranci u pitanju a mi nonsalantno pustamo tamo neke Rame i ostalu bagru da vrsljaju po drzavi.

Кратко и јасно:

21.11.2014. 23:59

Њихова надалеко чувена "логика" чопора. Шиптарска посла...

Vlado

22.11.2014. 00:00

I sta reci familiji kojoj su dete ubili, pa pitam se sada ko je odgovoran za ovakvo desavanje i sta ce preduzeti nasa vlada sram ih bilo.

Grobar

22.11.2014. 02:08

@Vlado - Sta druze ti ocekujes od ove smehotresne vlade ?!Pa oni ce verovatno da se izvinjavaju sto je nase dete ubijeno kao sto su se i pre toga vise puta izvinjavali za sve i svasta !Nemaju oni onu stvar da jednom u zivotu lupe sakom o sto i kazu dosta je bilo i da osude ovakve kao sto su ovi Turci i urade nesto konkretno povodom toga ,oni su srusili pola hotela u Beogradu pred gostovanje Besiktasa a oni nama izbodose dete i jos nas nazivaju teroristima ,sljam tezak od nacije ! Nek decko pociva u miru

Zuta Podmornica

22.11.2014. 00:11

Sigurno je nesto napravio...on ili grupa koja je bila s njim. Svi znamo kako su navijaci jednog engleskog tima prosli u Istanbul prije nekoliko godina. Sve je bilo mirno dok nisu poceli da prave nerede

mare

22.11.2014. 00:50

@Zuta Podmornica - Da li ti stvarno tako razmisljas? Pa jel postoji tamo policija da hapsi bije ili pusta navijace da procenjuju kad treba nekom zabiti noz u srce? Pa pre mesec dana navijaci jednog turskok tima polupase hotel i autobus u sred Beograda i sta je trebalo da puste navijace da se obracunaju medjusobno, pa da je neki Turcin stradao tad u BG takvi ko ti bi zurili da pale svece.

Dragan

22.11.2014. 02:05

@Zuta Podmornica - Znali su da ih nece pustiti na utakmicu i oni su otisli tamo da se dokazu kako su opasni momci i evo kako se zavrsilo bruka ima ludjih i od delija i od grobara ,ti sada odes u istanbula da provociras i da se nesto pravis pametan ma da bas pametno

miyt

22.11.2014. 11:21

@ivan - kako reaguje'??? pljujuci Turke po internetu i pricacnju bajki ,kad vam dodjemo,kad dodjete necete zivi izaci i tako te bajke ??

Mex

22.11.2014. 01:49

@simo - simo @ Pa smrad ide uz smrad . Gde si ti video coveka od turcina i postenja kod svaba ?

Spiridon S.

22.11.2014. 00:43

@(?!) Trener Ataman"300 terorista su napali nas narod"(?!)BEZ IKAKVE KARTE(!?)..Po logici ovog bezobraznog turcina ubod nozem u srce je opravdan jer "NISU IMALI KARTE" te iz razloga tog covek je ubijen..Naciju od 50 miliona ljudi(mozete misliti !?) napala je grupa navijaca..Neumesno,nemoralno,drsko..i sve to od pripadnika nacije koja je pobila milione Jermena,Kurda,Grka,Srba..

procitaj jos jednom

22.11.2014. 01:10

@Spiridon S. - Covek nije pricao o ubodu, vec o nasrtanju na ulaz u dvoranu iako je jasno receno da se ne moze uci. Posle utakmice je bila konferencija, kad se jos nije ni znalo za ovo. Jesu Turci krivi jer je moralo biti vise policije, ali i sami smo svedoci tih tuca ovde kod nas. Dokle ce mladi zivoti da nestaju zbog ovakvih gluposti? Zbog tih divljaka iz Galatasaraja nisu ni trebali ici tamo. Ista je prica i kod pojedinaca ovde, setimo se Ace Radovica, Zivorada Siskovica, Ace Panica, Tatona i drugih.

Spiridon S.

22.11.2014. 13:34

@Spiridon S. - @procitaj jos jednom.Nema potrebe da citam jos jednom,nije tema ubod, vec smrt jednog mladog coveka koji nema ama bas nikakvog smisla niti potporu ni u turskom zakonu i pravu..(Smrtna kazna ne postoji u turskoj..)Konktest izjave Atamana(kojeg sam postovao do jucer kao kosarkaskog trenera..)je ogavan i neukusan(nekulturan) i pokusava reci da je stradalnik sam kriv i zasluzio je to sto mu se desilo..Ja neznam dali je to iz seriatskog prava..u svakom slucaju je primitivno i ne dopustivo..

observer

22.11.2014. 00:57

A da se podsetimo kako su se nedavno turski navijači ponašali u Beogradu. Imali su čak i punu zaštitu dok su demolirali autobuse koji su ih prevozili . Pa ih niko ovde nije nazvao teroristima, mada sa njima imamo "viševekovno iskustvo" .

Паца

22.11.2014. 01:01

Вучићу,шта чекаш? Вест о смрти овог младића је објављена тек при крају вести РТС-а у 01:00. Важније је од тога је како су Дачић и неки мађарски чиновник разговарали о кризи у Украјини?

Иги

22.11.2014. 01:02

"Сигурно је нешто направио„ рече жута подморница..јел' зато заслужио да умре.човече???

Miro Markovic

22.11.2014. 01:04

Iskreno zalim za ovim mladim covekom, koji je otisao u strani grad da bodri svoj  klub, ali nije imao srece da kupi ulaznicu. Zao mi je njegove porodice i drugova, jer ce oni celog zivota da tuguju za izgubljenim mladicem. Pocivaj u miru, sine tovjeg oca i make!

hapoel

22.11.2014. 01:06

i sad mi vi branite tzv. BRACU palestince i turke,,,koji vicu free kosova!! Shalom Shabbat iz Tel Aviva koji stoji na prvoj brani od islamsko osmanlijskih terorista,,,,pozdrav Zvezdi iz Izraela!!

milovan z.

22.11.2014. 01:17

Kakav smo mi narod covece ? mi se tucemo medju sobom, mrzimo se a u ocima nasih neprijatelja smo isti !Jedan momak je ubijen od 25 g. a turski trener naziva navijace zvezde 300 terorista !Ovo je necuveno kada u Beogradu igra Zvezda ili Partizan zbog novcica pljuste kazne a ovdje je u pitanju jedan mlad zivot ! Da vidimo da li ce turci pronaci ubicu malo sutra jad I nista vise !Mi teroristi a oni dobar I miran narod ! Kako tako terorista da pogine a da nista lose ne ucini ! Slava momku !

Mrmot Cikola

22.11.2014. 01:21

Seti te se kako je Francuska vlada reagovala kad je ubijen Bris Taton? I da su nasi navijaci osudjeni na 240god.240 Majki vam ....

tifa

22.11.2014. 03:31

@Mrmot Cikola - sad bi nasi trebali sve da dignu sudove i advokate na noge kao sto su francuzi uradili

Berkut

22.11.2014. 11:05

@Mrmot Cikola - A, setite se i toga da je Taton poginuo tako što je, bežeći od navijača, preskočio žardinjeru iza koje je bila provalija od desetak metara kod garaže na Obilićevom vencu. Što je praktično više nesrećan slučaj nego zločin! Dok je Marko ubijen tako što je izboden noževima, što je ubistvo s predumišljajem!

Dd

22.11.2014. 01:25

nek bude sramota one srbe koji ne osudjuju ovaj zlocin, nego ih pravdaju,a vidim po komentatima da ima takvih, zato smo ovde gdje smo. zapamtite, samo sloga srbina spasava.

bega

22.11.2014. 07:57

@Dd - BRATE, ti sto ti ni jezik ne znaju su poturice ili turci. SVOJE ZABORAVISE TUDJE NE NAUCISE. Brate, osvesti se.....Svako vreme trazi svoje mere. U miru su mirnodopske u ratu ratne.

Patriota

22.11.2014. 09:16

@Dd - Bravo legendo za komentar,svaka ti cast.. Svako brani svoj narod bez obzira na sve a mi nista,jel Srbin,jedva cekamo da mu zabijemo noz u ledja... alo bre osvestite se pocnimo da branimo jedni druge bilo gde,i ako kazu da je taj neki Srbin kriv,ma branim ga svim srcem. Kad to skopcamo u glavi,onda nema zime za nas,ovako cemo stvarno izumreti kao nacija

M.J

22.11.2014. 11:31

@Dd - Niko normalan ne pravda ubistvo ovog mladog coveka ali posle svih onih dogadjaja sa fudbalom,gde na utakmicama vec dugi niz godina divljaju ovakvi bezumni ljudi, da li se moglo ocekivati nesto drugo.Pa ustvari moglo je da bude i gore.Da pogine neko ko nije trazio djavola,neki normalan gledala,dete,ili cak vise njih.

Uzasnut

22.11.2014. 01:39

Turska Stoka.I jos pored tog dogadjaja nije sramota ovog neznalicu turcina da daje kvalifikacije nasim navijacima umesto da se pokrije usima on jos i bezobrazno provocira.Ukinuti one turske serije u Srbiji gde se propagiraju turski varvarizam i krvava istorija,ko gura taj njihov lobi u srbiji,nikada nas nisu voleli u istoriji niti ce! Vecna slava preminulom Deliji

Veljko

22.11.2014. 08:11

@Uzasnut - Znaš,te njihove serije,koje toliko spominjete,govore o istoriji jednog naroda koja je bila izuzetno bogata.Konkretno,serija Sulejman je više bazirana na ogromnoj i čvrstoj ljubavi izmedju tadašnjeg vladara,njegove supruge i njihove dece.Serija je izuzetno lepa i ni najmanje ne liči na one španske i indijske serije. To,što su naša deca, tj nazovi navijači ,postali huligani i što su operisani od pojma"kultura" i "lepo" niko nam nije kriv,već smo sami krivi. Izgubili smo ih,nažalost

Padje

22.11.2014. 01:54

Da Bog podari snage najblizima od ovog nesretnog mladica.Ja sport ne pratim od 90-ih jer sam tada vidio da se oko njega iskupljaju oni najgori tj. udarna pesnica zla !

veselin

22.11.2014. 02:53

Očekujem da ubice našeg Marka budu osudjene na 240 god robije, kao za Tatona. A ovom nabedjenom strucnjaku Atamanu, što Erceg donese spas -preporučujem psihijatra. Sada je na potezu nasa Vlada. Braćo Srbi trgnimio se, ako mi sami sebe ne pomognemo niko neće. Da je bilo koja zemlja u svetu dozivela da se trguje organima njihovog stanovnistva- kao našeg na Kosovu i Metohiji, ceo svet bi za to znao. Grci bi obustavili rad škola, ustanova i 5 mil ljudi bi bilo na ulicama, a kod nas zataškavanje.

WW

22.11.2014. 05:32

@veselin - Ne mesaj babe i zabe, Tatona su ubili iz cistog mira isti ovakvih koji su izazvali incident u Turskoj.

BEOGRADJANIN

22.11.2014. 09:54

@veselin - danas da sve priredbe pocnu sa zakasnjenjen i minutom cutanja a nasi prebogati sportisti sto igraju u inostranstvu da stanu na centar i neigraju pogotovo ovi sto uce turke da igraju basket srbin je cudo kad dodje do para tad je veliki srbin samo na glasu a kad treba da pokaze stav nigde ga nema cast izuzecima gade mi se ovi sto igraju za strane repke djordjevic samo sto nije pozvao canu na slavu....

@veseline

22.11.2014. 11:04

@veselin - nismo mi grci, a da zlo bude vece 20to godisnje mucenje nad narodom dovelo je do toga da im nismo ni blizu

Bane PFC

22.11.2014. 02:59

Velika je tragedija ovo,što se desilo.Nije u redu,što im domaćin nije organizovao karte i mere bezbednosti.Turska policija ih je trebala sprovesti u dvoranu. A i navijači Zvezde su ipak trebali znati,da su navijači Galatasaraja prilično ozloglašeni i opasni. Bio sam u Istanbulu,na utakmici Bešiktaš-Partizan.I nisam želeo ići sa navijačima iz Beograda,upravo zato što sam se bojao,da se ovako nešto može desiti. Žao mi je ovog momka i njegovih roditelja,koji će ostati doživotno unesrećeni.

RRPANTELA

22.11.2014. 10:22

@Bane PFC - Po tom rezonu ne vidim razlog zasto u Srbiji policija nije mogla da obezbedi navijace Albanije. Mi moramo shvatiti da su navijaci jedno a neotesano ponasanje divljih huliganskih hordi drugo. Jedno je navijati a drugo izazivati tuce i nasilje. U stranoj zemlji moras prilagoditi svoje ponasanje sto ne ynaci da u svojoj divljas.Zao mi je mladica ali morao je neke stvari znati pre nego je posao u Tursku. Tamo su njihovi drzavljani UVEK u pravu. Lapo bi bilo da je kod nas tako.

partizanovac

22.11.2014. 10:43

@Bane PFC - Tako je Bane,turski navijaci su generalno ozloglaseni..,medjusobno,kada izmedju ostalih,igraju Fener I Galata,pa sa englezima kada igraju,to je ratno stanje.Navijaci komsinice su morali znati gde idu,strasno mi je zao ovog mladog decka..,sta drugo reci osim,"u glavu se srpski navijaci".Saucesce porodici.a ovom Atamanu olosu zelim sve najgore.

Predrag Zdrale

22.11.2014. 03:00

Cekajte dok se istraga zavrsi bice da je neki sandzaklija ili siptar ubio mladica, u to bi se kladio.

Luka Lesinar

22.11.2014. 03:12

nisam ni najmanje pogodjen ovom vescu. Da je bio miran nista mu se ne bi ni dogodilo nego je tezio djavola. Isti ti nakvijaci su meni u jednoj noci opljackali na adi. Toliko o navijacoma sve sam go kriminalac i hiligan.

djura cvorovic

22.11.2014. 08:01

@Luka Lesinar - nisam ni najmanje pogodjen time sto te pljackaju i maltretiraju,nadam se da ce ti tako biti ceo zivot,nista bolje i ne zasluzujes

mos misliti

22.11.2014. 08:35

@Luka Lesinar - jesi takvog misljenja bio i kad je ubijen tatoton,mogu da se kladim da si bio prvi koji je pljuvao nas narod i navijace, ti si jedan od "onih"

Patriota

22.11.2014. 09:12

@Luka Lesinar - Navijac,pljackas ili ne,jedan zivot je izgubljen i to je tuzno,a ti ako nisi pogodjen vescu ne moras ni da komentarises,jednostavno je preskocis... Saucesce porodici mladica

MatijaBG PFC

22.11.2014. 10:39

@Luka Lesinar - Svako ko ima trun empatije u sebi je pogodjen ovom tragedijom,meni licno jako je zao Marka Ivkovica,mladog sugradjanina koji je tek poceo da zivi i jeza mi prodje telom,ali tuzan sam jer je i tvoja poruka na zalost istinita,malo glupo srocena,ali poenta surovo istinita.Dvostruka tuga para srce!

Adler

22.11.2014. 10:58

@Luka Lesinar - Toliko si nepismen da je teško shvatiti šta si zapravo hteo da kažeš! Ali, stiče se utisak da ti je drago što su dobili što su zaslužili jer su onomad takvi tebe noću opljačkali na Adi. Pa, može se reći da si i ti te noći na Adi dobio đavola koga si tražio, kao što sada to tvrdiš za ovog momka!

majka

22.11.2014. 11:04

@Luka Lesinar - Sram te bilo, nisi pogodjen cinjenicom da je poginuo mlad covek, nije bitno na koji nacin. Uz to si i nepismen.

relja

22.11.2014. 11:30

@Luka Lesinar - Znas sta. Pravi si lesinar. Ako je i bio kriminalac odnosno lopov ili bilo sta od tvojih postulata, nije SMEO da umre. Jesi li gledao snimak kako su napali nase ljude. Namerno ne kazem navijace. A i za to nije potrebna hrabrost u svojoj zemlji. I ti njihovi su divljali po Beogradu svuda redom pa ih nije niko ni pipnuo.

Ivan Zgrozeni

22.11.2014. 03:13

Zbog cega su putovali ako nisu imali ulaznice? Onda su pokusali da udju bez ulaznica i izavali incident. Odakle im pirotehnika? Vec godinama ne odlazim na sportske priredbe zbog takvih "navijaca". Taj mentalni sklop ne mogu da razumem.

sandstorm

22.11.2014. 09:29

@Ivan Zgrozeni - Dal je moguce da tako razmisljas?Pa zar je to sve sto si naveo dovoljno da bi se usmrtio jedan tvoj zemljak,Srbin?Znaci od sad kad god vidim lika sa bakljom i petardom odma noz i u srce?Kakvo primitivno razmiljanje imas....

Flavije Jovijan

22.11.2014. 10:54

@Ivan Zgrozeni - Ali, zato u potpunosti razumeš mentalni sklop ovih što su ga noževima izboli!? Veći je za tebe problem pirotehnika kod navijača nego noževi kod navijača!?

tifa

22.11.2014. 03:17

dosta smo bili pod njima i opet nas ubijaju!!!gaze nas po recima kao da nam nije bilo dosta 500 godina pod njima

Emica

22.11.2014. 06:59

@MNE - E svaka ti cast na komentaru, nikad se mi opametiti necemoJa ne volim da ih vidim, a svuda ih je... Jadan decko, iskreno saucesce.

Драгомир

22.11.2014. 07:51

@MNE - МНЕ,не бих гледао ,,Сулејмана,, за никакве паре!Ама баш да 'леба не једем а неко ми понуди уз услов?Ја радио са једним блиским дечком неки посао за њега а он ће мени ... Течо одмори се мало да ја одгледам Сулејмана!Срећа његова што погодне алатке ми нису биле под руком!Каже ми касније његова мајка да се плаши телевизор да укључи наићи ћу ја!Да он тако леп момак и то пунолетан прекида посао како би гледао Сулејмана?СРБИЈАНИТИЗАМ а лека му нема?

Galatasaray

22.11.2014. 09:57

@MNE - Навијачи Црвене звезде зашто не мирно гледати утакмицу. Ово је Истанбул

Padje

22.11.2014. 11:34

@MNE - Upravo tako umjesto da gledamo pocne Ruske.Bjeloruske,Kineske ,Sjevernokorejske serije mi navalili po Sulejmanu.Nije krv voda dzaba!

Crvena Zvezda

22.11.2014. 13:18

@MNE - @Galatesaray?Nije valjda da smrt jednog coveka ima opravdanje u recenici " Ovo je Istambul"???Cudno poimanje pravde...u najmanju ruku..

Sova

22.11.2014. 04:33

Jedan Srbin ubijen u Becu pod ne razjasnjenim okolnostima a drugi u Tursku.Mi sirimo ruke za sve ljude koji dodju cak i za govna a nas ubijaju gde stignu.Dosta vise ponizavanja Srpskog naroda !!!

slavisha

22.11.2014. 04:41

Veliki trener ataman bi u cilju zaustavljanja terorizma najradje pobio svih 300 "terorista", bas kao I kurde kad god im se ukaze prilika da ih ubijaju. sto je najgore izgleda bas niko od zvanicnih ljudi nije osudio ubistvo, bez obzira na razloge, jer ubica "navijac" je imao uza se noz I nije se dvoumio da ga upotrebi. ni jedna rec osude tog cina, vec se govori o terorizmu I to govore ljudi cija drzava terorise druge stotinama god. sram da ih bude. ako hitno ne uhapse ubicu treba prekinuti odnose

Михајло

22.11.2014. 05:29

По плану ЕУ и Вуцића и Дчића... следеће играмо са косоварима. Зашто играмо са непријатељима, шта пробамо да докажемо.

s.feratovic

22.11.2014. 07:00

zalosno je vidjeti ove scene da poludis ma od kud oni dolazili shvatite dok se vi tucete i divljate vasi klubovi hoce samo vas novac i nista vise....moja sucut porodici Ivkovic naravno

mile

22.11.2014. 07:35

Ocekujete civilizovane turke?! Ni za 1ooo godina. Kako se ponasa njihov premijer u vezi Sandzaka, Kosova. Otvoreno se mesa, truje narod,preti a Evropa cuti. Ako su obecli karte navijacuma FIBA bi trebala da pokrene istragu, nepristrasnu i da domacin odgovara za ubistvo, nerede, nastalu stetu. Pogotovu istraga protiv trenera koji ne zna svoju osvajacku istoriju. U BGD polupase sve zivo a mi meki kao pamuk. Muk od stampe, policije. Ni FIBU da obavestimo. Jasu nas a turske serije pun TV.

Драгомир

22.11.2014. 07:45

Сваки божији дан утакмице?Нон стоп?Фудбал,кошарка,тенис,ватерполо ... Биће тога ускоро и пре подне па реванш после подне?Не дај боже да утакмице буду и у два сата ујутро?ПОГИНУО МОМАК ЧАК У ТУРСКОЈ?Децо моја,будите срећни што сте се остали вратили живи!Турчин је турчин и крај приче!Ускоро ће у Немачкој тражити статус националне мањине?А онда се појави неки нови Хитлер?

Ljiljan

22.11.2014. 12:36

@Драгомир - jadan li si kad osudjujes druge a nevidis sebe, hoces rec da ste vi srbi nesto bolji od turaka

srbija

22.11.2014. 07:51

Premijer, Vlada i Parlament ove zemlje imaju obavezu da kao odgovor na trenutne i buduce dogadjaje MOMENTALNO uvedu nadsinhronizaciju SVIH turskih serija na SRPSKI jezik. To je minimum svih minimuma koji mogu uraditi u cilju zastite SRPSKE kulture, tradicije i dostojanstva ljudi koji zive na ovim prostorima i jos uvek se nazivaju SRBIMA.

Јабре

22.11.2014. 07:55

Памти па врати, а Срби ће и даље да гледају Сулејмана под којим је убијено на хиљаде наших предака.

MatijaBG PFC

22.11.2014. 07:57

Za sve je kriv glavom i bradom Nebojsa Covic.Na koji nacin su navijaci tog politickog kluba otisli tamo,ko ih je organizovao na ovaj nacin?Valjda se ulaznice dobijaju unapred,a ne kupuju na licu mesta,ipak je u pitanju kontingent stranih navijaca koji dobijaju odredjen broj ulaznica,a ovde ih je bilo vise od broja dobiejnih karata...ubedjen sam da su navijaci CZ,koji inace tradicionalno ginu u tucama,zeleli kavgu tamo i da su na kraju na zalost izgubili ovog mladog decka...

igor katana(hrvat iz Srbije)

22.11.2014. 07:58

Neka mu je zemlja laka ,sucut obitelji,žali bože mladog čovjeka koji je tek trebao da otkrije sve tajne i ljepote zivljenja .Da je imao netko da ga uputi na pravi put na vrijeme i da mu objasni da voljeti svoj klub ne znaci mrzjeti onog drugog kao sto su nas učili do ovoga ne bi došlo.I ja volim sport i ja imam tim za koji navijam ali kada bi to značilo da nekom udarim samo šamar zbog toga odrekao bih se i tima i sporta.Na kraju:Jedino u Europi su turski i grčki tifozi gori i svirepiji od naših

Србин 2

22.11.2014. 08:03

Каже да су терористи !? Ако ће се вређамо и он је турчин !?

MNE BR

22.11.2014. 08:11

Momka mi je najiskrenije zao! Ali to su nasi huligani,nista vise nije kao sto je bilo! A vi sto lajete tu protiv Turske,zamolila bih vas da zacepite! Da li je iko od vas bio prisutan tamo i gledao sta se desilo? Ko je koga napao prvi?! Svi mi odlicno znamo da Turska nikad nije usla u EU a zasto?! Jer ima najostrije ZAKONE! E da krene Turska na jadnu Srbiju ili CG progutala bi nas citava kolika je drzava! Sto se tice stampe ne treba im vjerovat! Ko zna sto se tu desavalo!!!

zoran mitic

22.11.2014. 08:41

Pa dosta vise ove srpske patetike. Otisao je tamo da pravi nemire, dobio je sta je trazio i to je to. Znaci nije imao mozga da razmisli da li uopste treba putovati. Kad nemas mozga, onda i nije vazno sto te nema. Otkukacete dva dana (onako pateticno), i posle se vise necemo ovoga tipa ni secati.

celolepce

22.11.2014. 08:45

na ovom snimku se vidi kako jedan od turskih kasapina drzi nesto kao macetu u ruci i kako je sklanja u trenutku kada ga kamera snima to se nalazi na 1.06.

kljecan

22.11.2014. 08:57

ima vec 35 godina kako je navijanje prestalo biti dozivljaj za iskrene ljubitelje sporta koji su sa kompletnim familijama dolazili na utakmice,sada je to postalo sastajaliste huligana,raznih polukriminalnih grupa,mjesto za praznjenje negativne energije,obracune,uglavno jedna totalno retardirana i nezdrava sredina i desavanje na koje nikad ne bi otisao a kamoli pustio svoju djecu bez obzira koliko volio klub

bosangero

22.11.2014. 09:01

Turci su ljut i pogan narod!! Oni se ubijaju medjusobno u njihovim Ligama, a najvise se mrze ti Istanbulski klubovi.....e sad 400 vjernih navijaca, koje mozemo svrstati i huligane, koji nemjau ulaznice za dvoranu, koji sigurno nisu trijezni i u toj velikoj gomili se sigurno osjecaju vrlo snazni, takva jedna grupacija nije sjedjeal pred dvoranom i mirna bila......u ovom slucaju naletjeli su na jos vece ludjake.....ipak za mladica lagana zemlja, zao mi je kada neko na takav nacin napusti ovaj svje

kineski zmaj

22.11.2014. 09:06

besan sam i tuzan ujedno jer mladi covek izgubi zivot.Turci su jos jednom dokazali koliko nas mrze,a moj savet im je da posle ovoga ne dolaze vise u beograd nista oni nisu kod nas izgubili,a za onog sto ubi naseg mladica imam jedno pitanje: pa kako si spavao junacino,jel si si lepo sanjao?Tek ces da sanjas pratice ce te to ceo zivot,mira neces imati bice jace od tebe tako da ces pozeleti da da te nema ali za takve nije mesto medju zivima...EEEEEE ljudska bedo.....RODITELJIMA MARKA MOJE SAUCESCE

Kirill

22.11.2014. 09:19

Nadam se da NVO vec spremili baneri, svece i zakazali akcije protesta kao u slucaju sa Tatonom? E sad je test za vasu objektivnost. Mada za prava srba vasi sponzori vam ne placaju.

123

22.11.2014. 09:23

Sport ne gledam na TV, a uzivo pratim iskljucivo amaterski fudbal. Tamo nema ni gostujucih huligana ni domacih huligana, bude po koji napaljeni matorac koji psuje sudiju, ali to mu dodje vise deo folklora, a od policije prisutna je patrola i to po nekoj rutini. Ne pamtim da se ikada desilo da intervenisu. Kvazi-profesionalni sport treba ukinuti. Ili barem, po sistemu Margarete Tacer, zabraniti nasim klubovima da narednih 5-10 godina igraju bilo koje ino takmicenje.

БГД - 011

22.11.2014. 09:26

Као прво и основно: шта уопште у ЕВРОПСКИМ спортским такмичењима у разним спортовима уопште траже екипе и репрезентације ИЗ АЗИЈЕ (Турска, Израел...)? То је тотално ван памети! Да ли је било која екипа из ма које европске државе икада играла у неком од азијских такмичења у фудбалу, кошарци, рукомету, одбојци...???

Radovan

22.11.2014. 09:33

Saučešće roditeljima na velikom gubitku!Neka je pokoj duši, tom mladom čoveku!Koji li pametnjaković posla toliko navijača u Istambul,a zna se da je to moglo biti,potencijalno,jako opasno?! Taj je veliki krivac i njegova glupost! Da li će odgovarati,teško?!

Marko Kocic

22.11.2014. 09:43

Gledam nase medije, posebno TV medije kako su letimicno presli sa izvestavanjem o ubistvu naseg, srpskog deteta. Dok se fama oko Tatona digla na sva zvona i trajala non stop po novinama i televiziji nekih 20-ak dana koji cak nije ni ubijen, a na svedocenje nije ni zvana zena ocevidac toga. Izgleda da samo Srbi i srpska deca u Srbiji ne vrede, diskriminisu se i unistavaju zarad sargarepe na stapu zvane EU od koje nam sledi samo stap u. STA CE DRZAVA SAD DA URADI? Saucesce porodici nastradalog.

Gospodjica gospodja

22.11.2014. 13:37

@Marko Kocic - Sta ce drzava da uradi?Izvinice se verovatno turcima sto su navijaci uopste otisli na utakmicu,eto to ce da uradi.U slucaju Tatona,osudjeni su nevini ljudi bez dokaza i svedoka i to na koliko...nego,to su navijaci i udri po njima.Sad kad je doslo vreme da je nas navijac stvarno UBIJEN,zanima me hoce li neko iz ove nase bedne drzave podici glas i reci 'ubijeno je nase dete' ili ce i dalje da se lizu guzice svima redom?Dokle ce drzava da zmuri i ponizava sopstveni narod?

србIN

22.11.2014. 09:52

Не могу се начудити да толикко има тог смећа који оправдава овај гнусни злочин.. Један се толико далеко дрзнуо да је чак рекао како су га опљачкали на ади..Ниско , примитивно, арогантно.. Овај момак је био исувише фин, обичан навијач.. Да ли сматраш да онда и мене треба убити, само зато што сам навијач неког клуба? Ти, уопште не мислиш.. Ти зи задојен мржњом, уместои млеком.. Ти и такви као ти сте цивилизацијски отпад..

SMOKI

22.11.2014. 10:10

Pa naravno, nigde nema glupljeg naroda i zakona nego u Srbiji. Dosao si u tudju drzavu i pravis gluposti. Turci cuvaju svoj narod i svaki stranac u njihovoj drzavi je KRIV. Nema veze jeli evropljanin ili amer. Samo kod nas Srbin nema prava u svojoj Srbiji. Ne volim nikakvo nasilje ali Turci su u pravu. Cuvaju svoje na svome. Ugledajmo se na njih. Da se zna da je Srbin u svoj zemlji neprikosnoven. Kada budemo cenili sami sebe morace i drugi da nas cene. Inace se svi istresaju.

Sacha

22.11.2014. 10:15

Samo 40 karata za gostujuce navijace?! Jedno glupo pitanje, sta je Zvezda uradila da se organizuje odlazak navijaca na mec i da se tim ljudima obezbedi karta? Jedan mladi zivot je nestao i svaki put kad se desi tako nesto imam utisak da se to desilo zbog lose organizacije. Saucesce familiji.

Borislav

22.11.2014. 10:36

Sta je uradlia drzava Srbija povodom toga? Sta ce preduzeti evropske drzavepovodom ubistva ovog mladica? Hoce li se dignuti hajka i galama barem malo slicna onoj kad je u Beogradu pretucen neki huligan iz EU zemalja?

zagreb

22.11.2014. 11:24

Katastrofa, da roditelji ostanu bez djeteta zbog kluba, nacionalnosti ili vjere?Pa ljudi moji ovo je 21 st. klinci trebaju putovati svijetom , imati prijatelje na svim kontinentima, on line nam je omogućio da praktički virimo jedni drugima u spavaće sobe i u tanjure. Umjesto da se uvažavamo i poštujemo jedne druge i naše razlike mi se ubijamo zbog čega ? Žao mi je obitelji i izražavam sućut ,

Prepodobni

22.11.2014. 11:26

Traze nevolju gde god da odu. Na Zapadu u civilizaciji mogu svojim divljastvom iznenaditi ljude. U Srbiji ubijaju tudje navijace (samo kada je nasih divljaka vise, a on sam - npr. Bris Tatun). E sada su udarili na vece divljake i dobili sta su trazili.

Aleksandar

22.11.2014. 13:21

@Prepodobni - Ti si stvarno bolesnik,da li je svaki navijač huligan,31 godinu idem na utakmice i sinovi mi idu i nismo huligani nego pre svega sportisti i zaljubljenici u sport,a ti očigledno nemaš pojma o istom sram te bilo za komentar

siroma

22.11.2014. 13:59

@Prepodobni - Kako to da smo mi divljaci koji "TO trazimo" a Bris Taton nije bio? Razmisljas li pre nego sto kazes bilo sta?

OSUDA

22.11.2014. 13:55

Na snimku se jasno vidi da su nasi navijaci prvi napadnuti od strane huligana Tturskog tima.Isto se vidi da policija nista nije preduzela kada su njihovi navijaci krenuli ka nasim,jednostavno ih je pustila.I ako su upozoreni od strane naseg konzula da je utakmica visokog rizika,nista nisu ucinili kako bi obezbedili nase navijace.Imali su primer dobre organizacije u BG,kada se igrala utakmica sa Partizanom.Izgubljen je mladi zivot,nadam se da ce Turci bar dokazat da im je stalo da pronadju ubicu.

nemoj tamo

22.11.2014. 13:59

a jel mislite da mozete da radite sta hocete i gde hocete e to je erdoganova zemlja tamo nece svako gazit....

Grobar

22.11.2014. 14:42

I kao opet smo mi krivi i mi cemo da se izvinjavamo njima!Grobar sam ,ali u ovakvim situacijama puno branim Delije! Moje saucesce porodici ! pozz iz RS.

Srbin

22.11.2014. 22:33

Nije im bilo došta što su poubijali na stotine hiljada Srba za onih 500god. dok su SRBI bili pod turskom vlašću, nego su morali još i nedužnog dečka, koji je otišao da bodri klub koji voli, da ubiju?! Sramota, stvarno sramota, treba kazniti tu tursku gamad pa da vide svoga Boga.

GS

23.11.2014. 00:14

Да ли ће се и за овог дечка палити свеће као за несрећно настрадалог Француза? Или ипак све боли ...., јер је у питању само један Србин, хулиган?За који дан ћемо на насловним странама новина опет гледати Станијино д**е и читати шта је Ђоковићев пас доручковао.