• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seks mu došao glave

Izvor mondo.rs

Siroti delfin pronađen je u zapadnom Saseksu, utvrđeno da je uginuo od napornog parenja.

Telo delfina pronađeno je na ulici u Taringu, a istrgom je utvrđeno da je verovatno uginuo u vodi, da su ga zatim talasi izbacili na obalu, a nepoznati prolaznici umotali su ga u ciradu i ostavili na ulici.

Stariji mužjak delfina, dugačak 1,2 metra, tokom dugotrajnog parenja je doživeo veliki stres organizma, a zatim su ga dokrajčili nedostatak hrane i niska temperatura vode, piše britanski "Metro".

"Delfin je bio prilično star, oko 20 godina, i parenje je za njega predstavljalo strašan napor. Sva energija koju bi uložio u taj čin dovela bi do toga da nema dovoljno energije za održavanje vitalnih funkcija. Nedostajala mu je hrana, a temperatura tela mu je takođe opala i uginuo je", rekao je stručnjak Rob Divil.

On je dodao da nije retkost da prolaznici, često pod dejstvom alkohola, "čačkaju" sirote delfine i druga bića koja voda izbaci na obalu. Godišnje oko 600 morskih sisara završi na obalama Britanije, od kojih je oko polovina iz porodice delfina.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goxy

Jbt cim sam ovo procitao odma sam se setio naseg Pablita...Valjda je nas Pablo koji ima Jubavnicu i njegov konkurent zavodnik koji ganja svaki zenski nik ok sa zdravljem...hahaha :D

special image