Ponedeljak, 26.10.2009.

14:34

Pretpremijera filma "This is It"

Obožavaoci pokojnog "kralja popa" Majkla Džeksona (Michael Jackson) od 28. oktobra će u bioskopima širom sveta moći da gledaju "This Is It" - film koji se sastoji od snimaka pevačevih priprema za neodržane koncerte u Londonu.

Izvor: Beta, Foto: Beta

Default images

Džekson, koji je 25. juna iznenada umro u 51. godini od prevelike količine lekova, trebalo je da održi 50 koncerata u Londonu počev od 13. jula.

Dvočasovni film će sutra imati 17 pretpremijera, na pet kontinenata, a potom će početi njegovo prikazivanje u većini zemalja sveta.

"Postojala je želja da poslednji put posetimo Majkla, da još nešto doživimo uz njega. Film je moćan, dirljiv i zabavan", rekao je časopisu Roling Stoun (Rolling Stone) reditelj filma Keni Ortega (Kenny Ortega).

Promociju filma pratila je marketinška kampanja bez presedana koja je kulminirala ovog meseca objavljivanjem jedne do sada nepoznate pesme Majkla Džeksona.

Pretprodaja bioskopskih karata za "This Is It" počela je pre mesec dana, a neki obožavaoci iz Los Anđelesa čekali su četiri dana u redu kako bi kupili ulaznice.

U Londonu je 30.000 karata planulo za 24 sata, što je bolji rezultat od prodaje ulaznica za filmove o dečaku čarobnjaku Hariju Poteru (Harry Potter) i za serijal "Gospodar prstenova".

Ogromno interesovanje prethodno je pratilo i prodaju karata za Džeksonove koncerte u Londonu - 800.000 ulaznica prodato je za samo nekoliko sati.

Publika u Srbiji će film imati prilike da pogleda prvi put u okviru "L'Oreal Paris Cinemanie" 29. oktobra u Centru Sava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: