VUJOŠEVIĆ: Ne postoji opravdanje za poraz u Laktašima!

Ekipe koje igraju domaće takmičenje su u prednosti u odnosu na one koje, kao mi, igraju na dva fronta. Međutim, to ne može da bude opravdanje, pogotovo nama, rekao je trener crno-belih

  • 14

Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u ABA ligi. Crno-beli su u Laktašima poraženi od Igokee i tako su pretrpeli četvrti ovosezonski poraz u regionalnom šampionatu. Trener srpskog šampiona, Duško Vujošević smatra da je domaća ekipa bila rasterećenija.

- Čestitam Igokei na pobedi. Olako smo u momentima kada smo na početku utakmice i početkom treće četvrtine lako gubili prednost i puštali domaćinu serije. Igokea dobro igra, posebno utakmicu sa Cedevitom u Zagrebu. Bili su rasterećeniji, prepoznavali su bolje momente kada se lomi utakmica, imali su bolju preciznost iz otvorenih pozicija i ja im čestitam iskreno. Ekipe koje igraju domaće takmičenje su u prednosti u odnosu na one koje, kao mi, igraju na dva fronta. Međutim, to ne može da bude opravdanje, pogotovo nama - rekao je Duško Vujošević po završetku utakmice u Laktašima.

U narednom kolu Partizan dočekuje MZT u Pioniru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banjac

    2. novembar 2014 | 23:24

    Sledece godine i vi cete da igrate samo domace prvenstvo pa ce sve biti lakse!

  • Ivanjica

    2. novembar 2014 | 23:51

    Ljudi!!! Pa ovaj nije pomenuo Zvezdu. Da li je to moguće?

  • Zoks

    2. novembar 2014 | 23:23

    kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. kmeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA