Počela prodaja ajfona u Srbiji!

V. Radulović

31. 10. 2014. u 02:06

Počela prodaja novog modela mobilnog telefona, Mnogo ljudi bilo u poslovnicama „Telekoma“ i „Telenora“


AJFON 6 je stigao u Srbiju! Najverniji fanovi novog, najnaprednijeg telefona kompanije „Epl“ čekali su u četvrtak veče ispred poslovnica „Telenora“ u Knez Mihailovoj i „Telekoma“ na Terazijama, kako bi ugrabili svoj model. Minut nakon ponoći, najuporniji su potpisali ugovore i u rukama držali svoj novi, pametni telefon.

U „Telenor“ poslovnici žurka je počela već u 23.00, kada su prvi kupci, koji su već rezervisali svoj model, počeli da pristižu. Više od dvadeset kupaca je bilo na spisku, a svoj model prvi je „kaparisao“ Nemanja Todorović iz Mladenovca. Izvršni direktor marketinga u „Telenoru“ Mikel Nosgard minut nakon ponoći svečano je uručio novi aparat mladom kupcu.

Prava navala kupaca bila je na Terazijama, gde je za ekskluzivni model telefona bilo neophodno biti i prvi u redu. Kolona ispred improvizovanog tunela formirala se još oko 18 časova, kada su Ismar Gluhalić i Miloš Đorđević stigli i ostali sve do ponoći. Cupkalo je u redovima još nekoliko desetina, mahom mlađih ljudi, a hostese su se potrudile da ih ugreju čajevima i posluže kolačima. Nešto pre ponoći, orkestar je zasvirao i najavio da se bliži vreme susreta novog „ajfona 6“ i budućih vlasnika.

Ismar je pod blicevima foto-aparata svečano potpisao ugovor i odabrao srebrni model telefona, a prvi kupci su dobili i poklone jer su dugo čekali u redu.

ČEKAO ŠEST SATI!

NA čelu kolone na Terazijama, iako je čekao šest sati, vidno raspoložen bio je Ismar Gluhalić.

- Odlučio sam da stanem u red odmah posle posla da bih bio prvi. Stajao sam šest sati. Neki su se smenjivali ispred poslovnice, a ja stajao sve vreme. Odabrao sam „ajfon 6 plus“, nadam se da je vredelo - rekao je raspoloženi Ismar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Gavran

31.10.2014. 10:54

@smizla - Pa jedan bedan procenat u Srbiji ima pare, a imaju ih preko naših leđa. Skoro svi ovde na slikama su mladi ljudi, verovatno podmladak neke od stranaka. Kad god vidim novi skup telefon u rukama nekog od mojih poznanika odmah znam da je ušao u stranku, jer znam da ga nije mogao zaraditi pošteno. Mlade ljude, niskog obrazovanja, stranke i kupuje dajući im skupe ogračke u ruke, ili im jednostavno daju novac da ih kupe.

miodrag

31.10.2014. 07:14

to je sad kult. gledam ove mlade ljude kao zombiji marsiraju ulicima negledaju ni levo ni desno ne znaju ni kako se zovu. jel to napredak drustva,civilizacije?

зокс

31.10.2014. 11:09

@miodrag - миодраг,а шта очекивати од оних истих који у животу нису једну књигу прочитали(њих има најмање 70%)?Њихови су животи празни,нервни систем растројен,духовни живот не постоји,егоизам најгоре врсте,......и добијете зомбије који ходају улицом!Мушкарци се више с причом не умеју удварати девојкама,него им показују шта су нашли на "нету"!"газдама"одговарају што глупљи народи то се њима лакше манипулише!

Berlin

31.10.2014. 07:23

NEMA KRIZE u Srbiji... Kakvi se sve automobili voze, slave slave, punoletstva, svadbe, krstenja... RAJ JE Srbija! Sve se ima, moze se

krsta

31.10.2014. 12:39

@Berlin - Za automobile si u pravu. Sve ostalo navedeno su društvene mreže u Srbiji o čemu vi iz Berlina možete da maštate s prijateljem kojeg ste pozvali na kafu, a pri tom svako plaća svoju!!! I da vam doživljaj pričinjava pečenje paprike na terasi stana! Seti se Srbije svaki put kad se uhvatiš viljuške. СРБИЈА!!!

Ja

31.10.2014. 08:24

Novosti su fer jer su pomenule da su i Telenor i Telekom poceli prodaju Iphonea. Blic nece ni da pomene Telekom. Samo Telenor. Ako im je telenor platio reklamu onda treba i da kazu da je reklama a ne da je podmecu kao clanak.

Meri

31.10.2014. 09:51

Prodaju se ajfoni a narod kuka da nema od cega da zivi. Ili ne znaju sta im je prioritet u zivotu ili pojedini lazu

Obrad

31.10.2014. 10:31

Ovaj drugi što je prvi kupio ga je kupio u MTSu a ovaj prvi prvi ga je kupio u Telenoru?

Slavko

31.10.2014. 10:45

ostavite za mene jedno 10 komada. Bas sam se napalio da ih kupim posle priznanja direktora Epla da je gej. Ma sta 10, daj 20.

Stefan

31.10.2014. 11:03

Koje smo mi seljacko drustvo ovo je katastrofa!!! Covek kupio telefon i nasao se u novinama ahahaha!!! Ponizenje!!! Novinsri Srbije vi ste dno.... Sramota me je ponekad kad vidim sta se pravi od ove Srbije! Imam ajfon 6 pre svih ovih mamlaza i ne hvalim se time jer je obican telefon!!!! Aloo Srboji! I jos da dodam da je ponizno skup u zemlji Srbiji! DNO DNA!

Jole

31.10.2014. 12:36

Takvih zaludjenika ima svuda kad izlazi nov model, nismo mi nista po tome gori od njih. neko jednostavno obozava te stvari... Dobra stvar je da polako ulazimo u svetske tokove, da ima mogucnosti da se kupi i kod nas, pa ko voli nek izvoli. Ko nece ne mora da pljuje po ovim geek-ovima. ja licno koristim android koji je mnogo jeftiniji i zadovoljan sam. Cao

Dateizbadalabam

31.10.2014. 14:13

Zasto se bavite tudjim zivotima i time koliko je obroka u tom telefonu!? Zasto je neko slepac i idiot sto moze sebi da priusti i da ceka u redu... Zasto je vama tokiko bitno... Vi koji prozivate ste iptereceni tudjim zivotima... Mislite malo na sebe i vama bliznje... Shvaticete o cemu pricam... Vi budite pametniji od njih i verujem da ce nam konacno krenuti na bolje, sustina je da se promeni svest...