Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dečaka u Leskovcu!

Uhapšen je mladić (17) iz okoline Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je hicem iz vatrenog oružja pogodio u stomak osamnaestogodišnjaka koji je od zadobijene povrede preminuo u bolnici u Leskovcu

  • 1

Leskovačka policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg mladića iz okoline Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i nedozvoljene proizvodnje, držanje, nošenje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Osumnjičeni se tereti da je prošle noći u dvorištu porodične kuće u okolini Leskovca hicem iz vatrenog oružja pogodio u stomak osamnaestogodišnjaka koji je od zadobijene povrede preminuo u bolnici u Leskovcu.

Podsetimo, tragedija se dogodila jedan sat posle ponoći, u selu Lipovica udaljenom 17 kilometara od Leskovca, u pomoćnom objektu porodične kuće roditelja N. Z.

Otac ubijenog mladića Saša Kocić rekao je agenciji Beta da za smrt svog sina krivi državu i lokalne vlasti zato što u selu nema hitne pomoći.

- Moj sin je upucan oko jedan sat posle ponoći a do 2.20 mu nije pružena nikakva pomoć - rekao je Kocić.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    28. oktobar 2014 | 21:01

    Znaci ne optuzujes ovog kretena, vec hitnu pomoc koja nije dosla na vreme,a sve zato sto taj idiot nikom nije dozvoio da e pozove. Covece, pa i u bolu ostani razuman i posten.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA