Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.10.2014.
22:11
Beta A

Šta je rekao Vujošević posle prekida crne serije?

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da je pobeda nad Metalcem u Jadranskoj ligi veoma važna i da će njegova ekipa nastaviti da radi i da se bori.

Nastavlja borbu: Duško Vujošević
 

"Ovo je veoma važna pobeda za nas. I pre utakmice sam rekao da će biti teško. Metalac ima veoma pristojnu ekipu, znaju da igraju raznovrsno, a mi smo bili u velikom grču. Oni su to znali i došli su sa idejom da pobede. Jedan deo mojih igrača mislio je da će utakmica sama da se dobije. Najvažnije je da smo pobedili, nastavićemo da radimo i da se borimo", rekao je Vujošević na konferenciji za

novinare u Beogradu.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u hali Pionir Metalac iz Valjeva sa 84:77 i ostvarili drugu pobedu u Jadranskoj ligi. Metalac je u prvih pet kola pretrpeo svih pet poraza.

"Što se tiče dosadašnjih Partizanovih rezultata do sada ne postoji ništa neočekivano, osim poraza od Krke. Nije lako biti na klupi kada Metalac u Beogradu vodi sa 16 razlike, a ni zdravo", dodao je Vujošević.

Trener šampiona Srbije rekao je da Milan Mačvan ima povredu za koju se ispostavilo da nije ozbiljna i da verovatno neće ići u Izrael, na utakmicu sa Hapoelom u Evrokupu, da bi se oporavio.

Vujošević je naveo da je klub i dalje "u kontaktima" što se tiče dovođenja plejmejkera.

"Nije problem u tome da ne znamo koga želimo, već koga možemo da dovedemo", dodao je on.

Trener Metalca Vladimir Đokić rekao je da večerašnji poraz boli i da njegova ekipa nije imala lidera na terenu, ali i da se stidi skora svoje ekipe u prvih pet kola.

"Ovo je težak poraz za nas, čestitam Partizanu na zasluženoj podedi. Moglo je da bude i drugačije. Počeli smo utakmicu sa mnogo više samouzdanja nego inače, a mogli smo da napravimo i veću razliku", rekao je Đokić.

Metalac je protiv Partizana u više navrata imao i 16 poena prednosti, ali su valjevski košarkaši to vođstvo ispustili u drugom poluvremenu.

"Partizan je drugo poluvreme počeo mnogo agresivnije, a mi nismo imali odgovor na tu igru, nismo imali lidera, nekoga ko će da zaustavi taj nalet. Ovo je treća utakmica u kojoj dobro igamo 30, 33 minuta, a onda padamo", rekao je Đokić.

Metalac igra dobro iako nema rezultate, a na pitanje novinara koliko mu to znači, Đokić je rekao da ne priznaje pohvale i da je skor od pet poraza bez pobede sramotan.

"Od čestitanja i priče da dobro igramo mi nemamo ništa. Od toga se ne živi, to se zaboravlja. Boli nas svaki poraz, ne mirimo se sa tim. Teško je igrati prvih pet utakmica u gostima, ali ne tražimo izgovore, morali smo večeras da dobijemo, sve je išlo na našu vodenicu. Ne priznajem pohvale, skor 0:5 je sramotan i stidim se
toga", rekao je on.

"Nemamo lidera i nadam se da ćemo ga naći kroz treninge, a očekujem da u toku sezone napravimo i 5:0. Momci su sjajni, sjajno igraju i ponašaju se", dodao je Đokić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online