Besplatno učestvujte na MikroTik treningu za administratore mreža!

U Beogradu, na ITAcademy, 16-og, 17. i 18. oktobra održava se trodnevni trening na kojem će se polaznici upoznati sa znanjima najnovije MikroTik tehnologije, a 22. oktobra moći će i besplatno da polažu za prestižan MTCNA sertifikat

  • 0

IT stručnjaci koji se bave administracijom mreža ove godine su ušli među šest najplaćenijih IT industrija, a prosečna godišnja plata u Americi procenjena je na 73.000 dolara. Jedan od najcenjenijih sertifikata za znanja u ovoj oblasti jeste MikroTik sertifikat MTCNA (MikroTik Certified Network Associate).

U Beogradu, na ITAcademy, 16-og, 17. i 18. oktobra održava se trodnevni trening na kojem će se polaznici upoznati sa znanjima najnovije MikroTik tehnologije, a 22. oktobra moći će i besplatno da polažu za prestižan MTCNA sertifikat.

Kako bi ukazali na važnost i perspektivnost posla administratora mreža, koji su među najtraženijim IT stručnjacima danas, i potrebu da se popularizuje ovo plaćeno zanimanje, ITAcademy je omogućila dva besplatna prisustva ovom treningu, vrednom 400 evra.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledećem linku, gde se nalazi više informacija o samom programu treninga. Rok za prijavu je 10. oktobar, a srećni dobitnici će biti određeni slučajnim izborom.

Tokom trodnevnog treninga polaznici će naučiti sve o konfiguraciji i administraciji MikroTik rutera. Edukacije za MikroTik važne su zbog sve većeg korišćenja MikroTik mrežnih usluga u malim i srednjim preduzećima, tako da je i ponuda poslova za one koji imaju znanja u ovoj oblasti sve veća.

Koliko su administratori mreža danas traženi na tržištu pokazuje podatak da su na listama najtraženijih IT veština za 2014. godinu oni skočili za čak pet mesta u odnosu na prethodnu godinu.

Prema rezultatima istraživanja koje svake godine sprovodi portal Computerworld.com, skoro trećina ispitanih kompanija navela je da planira da u 2014. zaposli administratora mreža, dok je 2013. godine ovakve planove imala petina kompanija.

Inače, MikroTik je letonski proizvođač mrežne opreme, koja uključuje kako hardverske, tako i softverske komponente sistema. MikroTik mrežna oprema koristi se preko 15 godina, a u poslednje vreme na našem tržištu primena ove opreme je sve učestalija, jer predstavlja najbolji proizvod prema odnosu kvaliteta i cene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA