DNK ANALIZA POTVRDILA: Ubijena devojčica je Ivana Podraščić!

Policija je rezultate DNK analize predočila porodici Podraščić koja i dalje ne želi da poveruje da je pronađeno telo devojčice njihova ćerka i sestra. Ukoliko Podraščići odbiju da je identifikuju, procedura u vezi sa pogrebom će se iskomplikovati

  • 8
Ivana Podraščić Foto: Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

DNK analiza Instituta za sudsku medicinu potvrdila je da je telo pronađeno u napuštenoj kući u Ulici 11. krajiške divizije nestala Ivana Podraščić.

Policija je rezultate DNK analize predočila porodici Podraščić koja i dalje ne želi da poveruje da je pronađeno telo devojčice njihova ćerka i sestra, prenosi "Blic".

Ukoliko Podraščići odbiju da je identifikuju, procedura u vezi sa pogrebom će se iskomplikovati, jer ubijena tinejdžerka ne može da bude sahranjena bez pristanka roditelja, pošto je reč o maloletnoj osobi.

Zbog brutalnog silovanja i ubistva Ivane Podraščić, uhapšen je Darko Kostić (39) iz Beograda koji je priznao zločin.

Obdukcija je utvrdila da je devojčica je usmrćena motikom, pa zatim umotana u ćebe i sunđer i zakopana u dvorištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joksi15

    6. oktobar 2014 | 19:38

    Roditelji, ja razumem da ste vi u šoku, ali vaša ćerka zaslužuje dostojnu sahranu, da bi joj duša počivala u miru. Negde sam pročitala da će Opština snositi troškove sahrane, zato što pripadate socijalnoj kategoriji. Tako da, ne brinite se za pare, već se dozovite pameti, imate još dvoje dece. Iskreno saučešće. :(

  • švrle

    6. oktobar 2014 | 20:35

    S ovom porodicom očito mnogo toga nije u redu !Da li oni zaista ne znaju šta znači DNK analiza ili se prave ludi da ne bi platili troškove sahrane ?Sramota!

  • Sandžak

    7. oktobar 2014 | 00:02

    U Srbiji je sramota ići kod psihijatra. Zakonom bi trebali obavezati ljude da svakih 6 mjeseci posjete psihijatra bez obzira što su svi ubeđeni da su psihički zdravi. Ne treba zaboraviti da je čovjek najviše ubjeđen da je psihički zdrav baš onda kada je najviše bolestan (šizofrenija).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA