SNIMANJE SERIJE: Venecija se od sada nalazi u Crnoj Gori

Po romanu Mir-Jam

SNIMANJE SERIJE: Venecija se od sada nalazi u Crnoj Gori

Pop kultura -
Kotor i Tivat će poslužiti da se dočara poznati italijanski grad na vodi, dok će Petrovac na Moru postati hrvatsko ostrvo Rab

Prva klapa serije „Jedne letnje noći“, po romanu Milice Jakovljević alijas Mir-Jam, pala je u Petrovcu na Moru.

Zanimljivo je to što će ovaj crnogorski gradić „glumiti“ hrvatsko ostrvo Rab, dok će Veneciju dočarati Kotor i Tivat.Reditelj Ivan Stefanović se ovog puta, za razliku od projekta „Samac u braku“, umesto na Miloša Bikovića oslonio na Bojana Perića i Ljubomira Bulajića, koji je kod Zdravka Šotre igrao u serijama „Nepobedivo srce“ i „Šešir profesora Koste Vujića“.Dvojica mladih glumaca bore se za ljubav lepe devojke Krinke, koju tumači Vaja Dujović. Od trenutka kad se upoznaju, između mladića se javlja netrpeljivost i ljubomora, koja vremenom kulminira. Na kastingu, za koji se prijavilo više od 150 ljudi, uloge su dobile i Ivana Dudić i Milena Radulović.

Lepo im na moru... Ljubomir Bulajić, Vaja Dujović i Ivana Dudić
Lepo im na moru... Ljubomir Bulajić, Vaja Dujović i Ivana Dudić

Izgledaće bogato- Serija će izgledati drugačije u odnosu na ranije ekranizacije romana Mir-Jam. Priča se najvećim delom odigrava na Jadranu i u Veneciji. Deo kadrova biće snimljen na brodu, a zahvaljujući modernoj tehnologiji, izgledaće skuplje. Premijerno će biti prikazana na TV Prva - kaže glavni producent projekta Zoran Janković.Ovo nije krajOn najavljuje snimanje još serijala inspirisanih ljubavnim pričama Milice Jakovljević:- Da je Mir-Jam engleska spisateljica, svaka njena knjiga bila bi ekranizovana, i to više puta. „Košutnjak film“ bavi se i savremenim ženskim pismom, upravo se završava scenario za seriju po romanima Vesne Dedić „Zauvek u srcu“ i „Sunce meni, sunce tebi“.

Ne smetaju retkim kupačima... Scena sa seta
Ne smetaju retkim kupačima... Scena sa seta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track