Tehnopolis

Utorak, 13.10.2009.

18:14

Microsoft krpi rekordan broj bezbednosnih propusta

Microsoft danas objavljuje svoju do sada najveću zbirku bezbednosnih zakrpa. Ova džinovska nadogradnja objašnjena je u 13 biltena i pokriva 34 slabe tačke.

Izvor: Mikro

Izvor: B92

Default images

Od ovih trinaest biltena, osam se smatra izuzetno važnim, jer se odnose na veoma ozbiljne propuste. Ponuđene zakrpe treba da "zapuše" bezbednosne rupe u nekoliko programa, uključujući Windows, Internet Explorer, delove paketa Office, Silverlight, Forefront, Developer Tools i SQL Server.

Većina korisnika će zakrpama pristupiti automatski (preuzimanje počinje u 19.00 po našem vremenu), a ko želi može odavde da ih preuzme i ručno. Pre oktobarske zbirke najveća revizija se odigrala u junu 2009. kad je zalečena 31 slabost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: