Voša brani pehar na Kosovu

Fudbaleri Vojvodine počeće odbranu pehara u Kupu Srbije utakmicom protiv kluba s Kosova, odlučeno je danas žrebom u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Vojvodine počeće odbranu pehara u Kupu Srbije utakmicom protiv kluba s Kosova, odlučeno je danas žrebom u Staroj Pazovi.

Ime protivnika crveno-belih će biti poznato naknadno. Drugi novosadski predstavnik u kupu, Proleter sa Slane bare ugostiće prvoligaša iz Pećinaca, ekipu Donjeg Srema.

U prvom kolu žreb nije bio naklonjen Borcu iz Čačka i Bežaniji, jer su se namerili na Crvenu zvezdu i Partizan. U tim susretima Zvezda će biti domaćin, a Partizan gost.

Ostali parovi 1. kola:

Sloboda - Sinđelić
Dorćol - Radnički 1923
Semendrija - OFK Beograd
Jedinstvo - Rad
Napredak - Metalac
Inđija - Javor
Spartak - Radnik (Surdulica)
Jagodina - BSK
Čukarički - Mladost
Moravac - Radnički Niš
Sloga (Petrovac na Mlavi) - Novi Pazar
Voždovac - Sloga

Prvo kolo na programu je 24. septembra i igraće se jedna utakmica. Ako se meč u regularnom toku završi bez pobednika, odmah se pristupa izvođenju penala.

  • Ćevara

    11.09.2014 18:16
    Pitanjce...
    Jel može neki pametnjaković iz FSS da se javno oglasi i objasni ovu nakaradu od kupa u kojem igra i predstavnik Kosova?
    Jel to možda Premijer vratio Kosovo u Srbiju ili im se digo k..ac da nas zajebavaju. Kao na primer što se Izraelcima digo k...c da igraju u Evropi kojoj ni geografski ne pripadaju ???
  • Andrija Šrek

    11.09.2014 10:15
    ...
    Još manje mi je jasan naslov !!!??
  • Andrija Šrek

    11.09.2014 10:14
    ...
    Ne razumem - u Kupu Srbije učestvuje klub sa Kosova???
    Pa još protiv Vojvodine?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.