Kultura

Utorak, 09.09.2014.

13:02

Bez plana za četvrti nastavak Irona Mana?

Ukoliko željno isčekujete četvrti nastavak Iron Mana, donosimo vam loše vesti. Izgleda da novi Iron Man nije čak ni u planu.

Izvor: Today

Default images

Robert Dauni Džunior je za Variety rekao da ne postoji plan za četvrti nastavak filma Iron Man.

Kasnije je objasnio svoju izjavu: "Ipak to ne znači da nastavka ovog serijala neće biti. I samo zato što trenutno nema planova ne znači da se plan ne može napraviti".

Na ovaj način, Dauni Džunior je ipak ulio nadu fanovima ovog akcionog heroja.

On se već obavezao da će igrati Tonija Starka i njegov alter efo u dva nastavka "Osvetnika" od 2015 do 2018. godine.

Glumac je rekao za Variety da okleva da se obaveže da igra još nekog superheroja obzirom na to da će imati 53 godine 2018. godine, kada nastavak Osvetnika izađe.

Robert dauni Džunior trenutno promoviše film "The Judge" sa kolegom Robertom Duvalom koji u bioskope zvanično dolazi 10. oktobra a prema njegovo IMDB stranici, ovaj glumac trenutno radi na još 11 projekata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

20 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: