Užice: Heroin krila u vagini

N. M. N.

03. 09. 2014. u 15:31

Nesvakidašnje otkriće užičke policije, u sredu privedena M. H. (54). Oko 14 grama heroina prethodno zapakovala u kondom

BIZARAN slučaj posedovanja narkotika zabeležen je u sredu u Užicu, gde su službenici MUP uhapsili M. H. (54) koja je u vagini skrivala heroin! Kako je „Novostima“ potvrđeno u policiji, ovo je dosad nezabeležen način skrivanja droge na području ovog grada, a ovoj „akciji“ je zaplenjeno je blizu 14 grama heroina.

M. H. je, inače poznata inspektorima u ovom gradu kao dugogodišnji uživalac narkotika. Kako smo nezvanično saznali, policija je dobila dojavu da ona kod sebe ima drogu, pa su krenuli da je privedu.

- Zaustavljena je na ulici, nedaleko od kuće u kojoj stanuje i odmah je pretresena - kažu u PU Užice. - Kako inspektori nisu uspeli da pronađu narkotike, osumnjičena je odvedena u stanicu.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Užicu M. H. je upućena u bolnicu na ginekološki pregled. Tada je, kako je saopšteno, doktor iz njenog polnog organa izvukao najlon kesicu u kojoj je bio kondom. Unutar kondoma se nalazila praškasta materija, za koju poklicija sumnja da je heroin. Izmerena je težina od 13,9 grama.

Protiv M. H., kako je saopšteno iz Policijske uprave u Užicu, biće podneta krivična prijava zbog posedovanja narkotika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

samo chitam vesti

26.10.2014. 20:41

@neveruem: "na osnovu dojave?!" upravo je u tome stvar, Policija u svakom mestu kao u Užicu zna ko distribuira gudru i zna ko je ovoj ženi dao heroin i kod koga ga ima mnogo više. Samo umesto da hapsi glavne bosove, policija odvažno pokazuje svoju moć na ovakvim nesretnicama i sličnim narkomanima bez ičije zaštite koje drugi iskorišćavaju a policiji su potrebni kako bi se prikazao privid da se bori protiv droge i da ima zaplena.