ZAVRŠENO LETOVANJE: Gužve na prelazima, na granici se čeka nekoliko sati!

Putnička vozila iz Hrvatske u Srbiji čekaju dva sata zbog pojačanog intenziteta saobraćaja

  • 9

Na graničnom prelazu Batrovci na izlasku iz Republike Srbije, putnička vozila čekaju dva sata zbog pojačanog intenziteta saobraćaja.

Na ulasku u zemlju na graničnom prelazu Jabuka čeka se 45 minuta, a na Gradini i Gostunu pola sata, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja.

Što se tiče Bosne i Hercegovine, na Graničnom prelazu Doljani trenutno se na izlazu iz BiH čeka duže od dva sata, a na ulazu u BiH do jedan sat, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Svima koji nameravaju da letuju na dubrovačkoj regiji preporučuje se korišćenje graničnih prelaza Čepikuće i Ivanica, a onima koji se kreću ka Makarskoj rivijeri i severnije preporučuju se granični prelazi Crveni Grm, gde se na izlazu iz BiH čeka 40 minuta, i granične prelaze Zvirići, Bijača i Orahovlje, gde su zadržavanja znatno kraća.

Na ostalim graničnim prelazima pojačan je promet vozila, ali zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. avgust 2014 | 21:00

    Ja sutra za skoplje a od utorka grcka

  • Škomi

    30. avgust 2014 | 22:33

    Gde završeno, ja tek idem :-)

  • Ja

    31. avgust 2014 | 10:02

    Gde su pare od tolikih putarina? Opet putevi u katastrofalnom stanju. Cela istočna evropa i deo azije ide svojim kucama preko Srbije, a 90% onih koji idu iz zapadne evrope na odmor u Crnu Goru, Grčku, Tursku prolaze kroz Srbiju. Pitam, dje su novci od putarina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA