"To što nisam majka ne znači da ne vredim kao žena"

Šarmantna glumica Dženifer Aniston sigurno je žena koja je toliko puta bila “prozvana” jer se još uvek nije ostvarila kao majka. Evo šta je ona imala da kaže na to…

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

10:54

Default images

Lepa glumica je u intervjuu za “Today Sow” pričala o svom ličnom iskustvu žene koja nema decu i konstantnim neprijatnostima kojima je izložena zbog toga.

Dženifer je tom prilikom rekla: “Nemam neku listu u svom životu koju bi trebalo da ispunim. To bi značilo da ako nešto nisam uspela da ispunim omanula sam kao žena. Mislim da vrednost jedne žene ne treba da se vezuje za to da li se ona ostvarila kao majka”, rekla je Aniston.

“Ne znam zašto se drugi ljudi toliko brinu zašto se nisam ostvarila kao majka. Ja sam podigla i iznedrila toliko stvari. Osećam se da sam majka mnogo čemu i smatram da nije u redu nabijati toliki pritisak drugima da treba da imaju decu”, zaključila je Dženifer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: