Capital.ba

Slaba prodaja Amazonovog telefona “fire phone“

28.08.2014. / 6:40

amazonVAŠINGTON, U SAD je prodato 35.000 komada Amazonovog telefona “fire phone” za mjesec dana, od kada je 25. jula taj uređan lansiran na tržište.

Radi se o veoma razočaravajućoj prodaji tog telefona sa novim trodimenzionalnim (3D) efektom, od kojeg se mnogo očekivalo, objavio je list Gardijan.

To je djelimično rezultat uzdržanog prijema u američkoj specijalizovanoj štampi, ali i posljedica cijene tog smartfona, koji je dostupan samo uz pretplatu kod AT&T uz tarifu od 200 dolara za verziju od 32 gigabajta.

Sada treba vidjeti da li će Amazon pokušati da ponovo pokrene rast prodaje tog telefona eventualnim sniženjem cijena, objavljeno je juče na veb sajtu zone-numerique.com.

“Fire phone” je dostupan samo u SAD. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!