Ponedeljak, 25.08.2014.

13:11

Ribari nestali u talasima zbog Meri

Tri ribara se vode kao nestali kod meksičke obale, pošto je njihov brod potonuo u velikim talasima uragana "Meri" koji besni nad Pacifikom.

Izvor: Tanjug

Default images

"Nažalost, imamo tri nestala ribara", potvrdio je Venkeslao Petit direktor Agencije civilne zaštite u turističkom centru Los Kabos na krajnjem jugu poluostrva Donja Kalifornija gde je proglašeno vanredno stanje.

Marinci su u potrazi za nestalim ribarima koji su isplovili ka Tio Čori sa još četvoricom i njihov brod je potonuo u velikim talasima uragana, prenela je agencija AFP.

Uragan "Meri" mogao bi da donese udare vetra od 240 kilometara na sat i velike talase meksičkoj obali, upozoravaju u najnovijem biltenu prognozeri američkog Nacionalnog centra za uragane sa sedištem u Majamiji mada su najavili promene u intenzitetu tokom prošle noći po lokalnom vremenu i trend oštrog slabljenja intenziteta tokom dana.

"Meri" je sada udaljen 765 kilometara južno-jugozapadno od meksičkog dela poluostrva Donja Kalifornija i kreće se zapadno-severozapadno, navodi AFP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: