Ponedeljak, 25.08.2014.

11:33

Volf: Rozberg nije priznao krivicu

Direktor Mercedesa Toto Volf demantovao je tvrdnju Luisa Hamiltona da je Niko Rozberg priznao da je namerno udarcio timskog kolegu na trci u Belgiji.

Izvor: AK

Default images

U uvodnim krugovima na Spa Frankošamu Rozberg je prednjim krilom probušio pneumatik na bolidu Britanca koji je zbog toga pao na začelje.

Prema rečima Hamiltona, Rozberg je "praktično rekao da je to uradio namerno" na timskom sastanku. Volf poriče da je Niko priznao da je s namerom izazvao kontakt rekavši da je "mogao izbeći sudar, ali nije kako bi poslao poruku".

Već nekoliko nedelja Mercedes ima velikih problema zbog rivaliteta svojih vozača koji su direktni konkurenti u borbi za titulu. Zbog toga oni, kao i Mercedes, gube bodove.

"Veoma sam uznemiren jer smo definisali pravila i prekršili ih. Osećam da sam izneveren i da je tim izneveren. Dugujemo im da se trkaju, ali je ta filozofija danas okončana jer je Mercedes izgubio dosta vrednih poena, a ne želimo da se to završi gubitkom titule u Abu Dabiju", rekao je Volf.

Direktor Mercedesa je eventualnu akciju tima u vezi sa incidentom najavio nakon što se "ohlade glave".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: