Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1230 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 310 rsd

KAKO DA stavite više Google Apps-a u jedan prozor

GMDesk je jedan prozor koji vam omogućava da prekopčavate  između Gmaila, Google Calendara, Google Docs-a i drugih G-programa i možete ga  u potpunosti prilagoditi kako vama odgovara.


Cela ideja programa kao što je GMDesk je da dobijete web  zasnovane alatke za povećanje produktivnosi na svom desktopu bez potrebe da  otvarate pretraživač. GMDesk stavlja sve glavne Google programa u jedan prozor,  omogućava vam da prekopčavate pomoću vrućih tastera, između programa (Ctrl+1 za  Gmail, Ctrl+2 za Calendar, itd.) i da se prebacite na domain-hosted Google Apps  verzije datih web aplikacija što GMDesk čini veoma vrednim za korisnike koji  koriste i lični i poslovni Gmail nalog.

Mana GMDesk-a je što mu nedostaju opcije za podešavanje. Ne  možete da menjate vruće tastere. Još veća frustracija je što ne možete da  promenite font i veličinu teksta u programima. Google Calendar i Reader startuju  sa tekstom odgovarajuće veličine ali većina korisnika će se iznervirati sa  Gmail-om i Docs-om osim ako ne budu koristili alatke za uveličavanje. Maps ima  sopstvene mogućnosti uveličavanja.

GMDesk je besplatan za daunlodovanje i zahteva Adobe AIR  platformu.

Adresa: GMDesk


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272