Nedelja, 24.08.2014.

11:36

Za Vladu APV rok je kraj septembra

Ministarka Zorana Mihajlović izjavila da nova Pokrajinska vlada mora biti formirana do kraja septembra, jer se ne može dozvoliti nastavak devastiranja Vojvodine

Izvor: Tanjug

Default images

"Nova Pokrajinska vlada mora biti formirana do kraja septembra. U suprotnom, će se devastiranje Vojvodine nastaviti a to nećemo dozvoliti", izjavila je za novosadski "Dnevnik" Zorana Mihajlović, koja je i potpredsednica Srpske napredne stranke.

Ona je istakla da će ta nova vlada raditi na saniranju posledica "lošeg upravljanja" i stvaranja podsticajnog ambijenta za investitore, da ulažu u Vojvodinu, jer kako je dodala, samo ekonomski osnažena pokrajina i njeni građani mogu da se uhvate u koštac sa razvijenom Evropom.

"A mi smo spremni da po strani ostavimo sve političke razlike i fokusiramo se na ispunjenje tog plana privrednog razvoja", naglasila je Mihajlovićeva.

I potpredsednik SNS Goran Knežević ocenjuje da je neophodna promena aktuelne pokrajinske vlasti i istakao da je Bojan "Pajtić zreo za političku penziju".

DS je saopštila da je izjava ministarke Mihajlović o formiranju Vlade APV uvredila građane Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: