Biciklana fest idućeg vikenda

"Biciklana fest" - zabavno-edukativni festival biciklista, u organizaciji Novosadske biciklističke inicijative, održaće se od 29. do 31. avgusta u Novom Sadu.

"Biciklana fest" - zabavno-edukativni festival biciklista, u organizaciji Novosadske biciklističke inicijative, održaće se od 29. do 31. avgusta u Novom Sadu.

Organizatori najavljuju predavanja i panel-diskusije o važnosti razvoja bicklističke zajednice uz učešće predstavnika organizacija biciklista iz susednih zemalja i radionice na kojima će učesnici imati priliku da nauče više o saobraćaju, popravci i izradi bicikala.

Drugi deo festivala činiće izložba fotografija, filmovi, umetničke i dečije radionice, "biciklistička moda", koncerti i takmičenja, kao što su trka za decu oko Limanskog parka i polo na biciklima.

Prvog dana festivala biće održana 29. Kritična masa, tradicionalna mesečna vožnja kroz grad.

  • -

    23.08.2014 19:47
    -
    praveci program ste izostavili obrazovanje biciklista ponasanju u saobracaju.

    svako potrazivanje prava za uzvrat povlaci i obaveze koje se moraju ispunjavati.

    tipicna bahatost
  • sajt

    23.08.2014 12:59
    Niste objavili adresu sajta?

    http://biciklana2014.nsbi.org.rs/
  • -

    22.08.2014 18:01
    -
    ahaaa i ovo je kao za dz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti