Podujevo: Pripadnik BSK izvršio samoubistvo

Tanjug

15. 08. 2014. u 18:34

Policija Kosova je saopštila da je pokojni Hakići izršio samoubistvo pištoljem danas oko 12 sati.Istraga oko ovog slučaja su u toku, a motivi se utvrđuju

Pripadnik Bezbednosnih Snaga Kosova Naim Hakići (26) izvršio je samoubistvo u svojoj kući u selu Lapaštica nadomak Podujeva, javili su mediji u Prištini. Policija Kosova je saopštila da je pokojni Hakići izršio samoubistvo pištoljem danas oko 12 sati.

Istraga oko ovog slučaja su u toku, a motivi se utvrđuju.

U porodicnom medicinskom centru u Podujevu doktor Arben Gaši je rekao da je policjajac još davao znake života kada je stigao u taj centar, ali da je na putu u KBC u Prištini izdahnuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

posteno govoreci

15.08.2014. 19:01

cim s spomenu istrage o zlocinima OVK kod Albanaca masovno krenu "samoubistva"...treba malo americku ambasadu na Kosmetu priupitati, o tome...

Kosova

15.08.2014. 20:24

@posteno govoreci - Ovo nema veze nista sa OVK, bezveze lupas Komso! Inace nismo mi kao vi da ubijete vase komandante od straha i radi istine a slucajevi su puno kao na primer ARKAN (poznati terorista) a dosta njih ste ubijavali samo da se ne izadje istina na videlo,voleo bih da se vi malo vise trudite da imate malo vise hrabrosti da kazete istinu ko je ustvari ubio one mlade nevine decake u kaficu PANDA-PEC!!