Policija sumnjiči Klifa Ričardsa za pedofiliju

Britanska policija obavila je danas pretres u kući nekada popularnog pevača Klifa Ričarda (73) zbog navodnog seksualnog prekršaja koji datira iz 1980-tih.
Britanska policija obavila je danas pretres u kući nekada popularnog pevača Klifa Ričarda (73) zbog navodnog seksualnog prekršaja koji datira iz 1980-tih.

Osam pripadnika Berkširske policije pretražilo je imanje pevača, na zapadu Londona, u potrazi za dokazima koji bi potkrepili tvrdnje da je izvršeno delo seksualne prirode "nad dečakom koji je u to vreme bio mlađi od 16 godina".

Muzičar je izdao saopštenje u kojem je negirao sve optužbe. "Već nekoliko meseci poznato mi je da protiv mene na internetu kruže optužbe o davnašnjem nedelu. Sve te optužbe su lažne", ističe se u poruci.

Britanska policija nikada ne objavljuje ime osobe koja nije zvanično optužena, tako da je na pitanje novinara da li je pretres izvršen u Ričardovoj kući, portparol policije samo potvrdio da je reč o vili u Bekširu čiji se vlasnik trenutno nalazi van zemlje i istakao da niko nije uhapšen.

Klif Ričard je jedan od najpoznatijih muzičara u Velikoj Britaniji gde ima status institucije. Karijeru je započeo tokom 1950-ih, a proslavio se hitovima kao što su "Devil Woman", "Living Doll", "The Young Ones" i "We Don`t Talk Anymore".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.