Sreda, 13.08.2014.

08:13

EP, II dan: Trkači i Ivanino finale

Drugog dana takmičenja na Evropskom atletskom prvenstvu u Cirihu, nastupiće četovoro srpskih atletičara, među kojima Ivana Španović u finalu u skoku u dalj.

Izvor: ÐN

Default images

Španovićeva će se za medalju u skoku u dalj boriti od 20 časova.

Prvi na borilište izlazi Milan Ristić, koji će nastupiti u kvalifikacijama na 110 metara s preponama. On će učestvovati u trećoj kvalifikacionoj grupi, od 11.56.

Emir Bekrić nastupiće od 17.55 u polufinalu trke na 400 metara s preponama, dok će Miloš Raović od 18.45 trčati u polufinalu trke na 400 metara.

Bekrić je poručio navijačima u Srbiji da navijaju za atletičare, a Španovićeva je istakla da jedva čeka da finale počne.

Srbija je prvi dan Evropskog prvenstva u Cirihu otvorila odličnim nastupom petoro takmičara koji su ostvarili plasmane u polufinala i finala.

U drugom delu programa Asmir Kolašinac nije uspeo da stigne do medalje pošto je završio kao peti u bacanju kugle, dok je Tamara Marković ostala bez polufinala na 400 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: