Evo zašto je dobro da imate pivo u kući

Pivo je odlično za rashlađivanje, ali to nije njegova jedina svrha.

Pivo je odlično za rashlađivanje, ali to nije njegova jedina svrha.

Zemlja za cveće

Pivo je odlično đubrivo. Sipajte nekoliko kašika piva u baštu kako bi je zemlja upila. Uz pomoć korisnih sastojaka iz piva, biljke će biti zdravije i vaša bašta će da nabuja. A usput možete da se rešite i dosadnih napasti i puževa koji vam grickaju biljke. Pivom možete i da poprskate posude sa voćem da oterate dosadne mušice.

Polirajte drveni nameštaj

Umočite krpu, kojom brišete drvenariju u pivo i nežno prebrišite vaš nameštaj. Pivo će učiniti vaš nameštaj sjajnim i vratiti mu boju.

Uklanjanje mrlja

Možda će vas pivo poslužiti čak i bolje od mineralne vode. A ako se brinete zbog mirisa, onda nakon brisanja samo umočite krpu u vodu.

Posvetlite kosu

Neki koriste limun, a neki pivo. Potopite kosu u pivo, i ako ste u mogućnosti, izađite na sunce. Posvetleće vam lokne i izvući pramenove...

Ispolirajte zlatni nakit

Umočite vaš nakit u posudu sa pivom, a potom ga suvom krpom dobro očistite. Bolje nego da koristite deterdžente ili neke druge hemikalije.

  • Boki NS

    06.08.2014 19:53
    ..ili jednostavno popijte pivo i odmah nameštaj zasija, mrlje ne vidite, kosa je najmanji problem a biljke idu uz meso...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.