Zvezda pronašla idealnog napadača: Terzićeva transfer bomba je Slovenac Dedič?

Zasad su najveća prepreka ovom transferu finansijski zahtevi iskusnog napadača

  • 10

Zvezdan Terzić je najavio da će Crvena zvezda do kraja prelaznog roka dovesti jednog vrhunskog napadača, zbog mogućnosti da Đorđe Rakić napusti klub, a izgleda da je izbor pao na iskusnog slovenačkog centarfora Zlatka Dediča, koji je već bio pominjan kao potencijalno pojačanje.

Kako saznaje "Mocartsport", reprezentativac Slovenije je trenutno bez kluba, a kao veza za njegov dolazak na Marakanu bi trebalo da posluži Nejc Pečnik, njegov drug iz reprezentacije. Međutim, zasad bi problem za realizaciju ovog transfera mogle da predstavljaju finansije.

Slovenac ima velika potraživanja, a s obzirom da je v.d. generalnog sekretara najavio da nijedan igrač neće moći da ima platu veću od 10.000 evra, to bi mogla da bude prepreka.

Ipak, ono što ide na ruku crveno-belima jeste da zasad Dedič ima samo ponude iz Kine, ali kako je tamo na snazi pravilo da stranci mogu da dolaze samo u januarskom prelaznom roku, moglo bi se dogoditi da 29-godišnji napadač narednih šest meseci provede u redovima šampiona Srbije, a onda se preseli u Aziju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pinokio

    1. avgust 2014 | 20:15

    DOBRODOSAO DEDICU

  • Fantom

    1. avgust 2014 | 22:06

    A uuuuuuuu kakva transfer bomba!!!!! Ljudi ja kad sam to cuo bre pa ja sam se zaledio bre ej bre pa to je veliko pojacanje, kako se bre ono zvase!? Ma sta kazes bre,on auuuuuuuu

  • pero

    1. avgust 2014 | 23:21

    Koji je to kvalitet kad ga niko neće ni kao slobodnog igrača?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA