• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turci hteli da prokrijumčare 34.000 evra

Uprava carina saopštila je danas da su carinici na prelazu Gradina otkrili devizni prekršaj u visini od 19.000 evra, kao i da su sprečili trojicu turskih državljana da iz Srbije ilegalno iznesu 14.900 evra.

Kako je navedeno, carinici su tokom detaljne kontrole automobila marke ''BMW X3'' kojim su putovala trojica turskih državljana u kutiji od kolača pronašli 23.000 evra, dok su na dnu torbe otkrili još 19.000 evra.

Daljom kontrolom prtljaga, u patikama koje su se nalazile u putnoj torbi, pronađeno je još 3.000 evra, dok je u džepu pantalona saputnika pronađeno još 4.000 evra.

Svim putnicima je vraćen dozvoljeni iznos od po 10.000 evra, a ostatak u visini od 19.000 evra je privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

Uprava carina saopštila je ranije danas i da su carinici na tom prelazu sprečili trojicu turskih državljana da ilegalno iznesu 14.900 evra.

Kako je navedeno, devize su otkrivene tokom ličnog pretresa turskih državljana koji su putovali iz Francuske u Turtsku automobilom marke ''Mercedes Benz'', francuskih registarskih oznaka.

Kontrolom vozila, prtljaga i ličnog pretresa putnika, u ručnim torbicama, carinici su pronašli ukupno 33.900 evra.

U saopštenju je navedeno da su carinici u torbici vozača pronašli 11.900 evra, u torbici suvozača još 22.000 evra, a kod trećeg putnika 10.000 evra.

I u tom slučaju dvojici putnika je vraćen dozvoljeni iznos od po 10.000 evra, dok je preostala suma privremeno zadržana do okončanja prekršajnog postupka.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image