UNA SENIĆ: Volela bih da vodim Slagalicu i Dnevnik! (FOTO)

- Rastrzani smo između stvari za koje smo talentovani i volimo da radimo i onih koje donose lovu i sjebavaju zdravlje - priča popularna voditeljka

  • 1

Voditeljka Una Senić koja je oduševila publiku tokom "X Factora", u intervju za julsko izdanje magazina "Plejboj" priča pod kojim bi se uslovima slikala gola, ćerki Srni kao i o svojim planovima da se oproba i u nekim sasvim drugačijim emisijima.

- Rastrzani smo između stvari za koje smo talentovani i volimo da radimo i onih koje donose lovu i sjebavaju zdravlje - priča Una i navodi da joj je želja da se oproba baš u "Dnevniku", ali i "Slagalici".

Takođe, Senićeva objašnjava kako je uspela da spoji majčinstvo i ples na šipci, ko ima "prođu" u njenoj autorskoj emisiji "Zini da ti kažem", i otkriva zanimljive detalje o saradnji sa legendom domaće marketinške scene, Draganom Sakanom.

Una priznaje da bi se pod određenim uslovima slikala za "Plejboj" i bez honorara, pa je moguće da ćemo je uskoro videti i u razgolićenom izdanju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA